Chciałem publicznie przeprosić Taraela. Przepraszam za bezpodstawne oskarżenia o załatwianie rzeczy z graczami/graczom na zjazdach.
Zweryfikowałem dokładnie informacje jakie otrzymałem. Pewne osoby wprowadziły mnie celowo w błąd chcąc zapewne doprowadzić do takiej sytuacji, ale nie chce roztrząsać tego tematu. Biorę to na siebie - to moja wina. Nic takiego nie miało miejsca.
Jeszcze raz przepraszam.
Nie podoba się, to nie wizuj - Dyskusja o komunikacji z graczami
-
Re: Nie podoba się, to nie wizuj - Dyskusja o komunikacji z graczami
Pipek, jeśli ktoś cię do tego zmusza, mrugnij dwa razy.
Czy właśnie nastał ten moment, kiedy przestaniemy czytać na discordzie (po tym jak już wrócisz po raz któryś), że "jebac kurwy wizowskie" i "wizy to kurwy"? Jako osoba o delikatnych nerwach jestem mocno zszokowana tymi oskarżeniami, gdyż podejrzewam, że pomimo swojej na pewno bogatej wiedzy, nie jesteś jednak w stanie stwierdzić czy wizy się kurwią. A to może być bardzo bolesne dla adresatów tych wiadomośći!Fartaillah pisze: ↑10 wrz 2025 21:06 Chciałem publicznie przeprosić Taraela. Przepraszam za bezpodstawne oskarżenia o załatwianie rzeczy z graczami/graczom na zjazdach.
Zweryfikowałem dokładnie informacje jakie otrzymałem. Pewne osoby wprowadziły mnie celowo w błąd chcąc zapewne doprowadzić do takiej sytuacji, ale nie chce roztrząsać tego tematu. Biorę to na siebie - to moja wina. Nic takiego nie miało miejsca.
Jeszcze raz przepraszam.
Pozdrawiam Brokana.
"Żeby więcej expić, musisz więcej expić!"
"Ataman klaszcze w rytm wpierdolu."
"Ataman klaszcze w rytm wpierdolu."
-
TakTahira pisze: ↑10 wrz 2025 23:52Czy właśnie nastał ten moment, kiedy przestaniemy czytać na discordzie (po tym jak już wrócisz po raz któryś), że "jebac kurwy wizowskie" i "wizy to kurwy"? Jako osoba o delikatnych nerwach jestem mocno zszokowana tymi oskarżeniami, gdyż podejrzewam, że pomimo swojej na pewno bogatej wiedzy, nie jesteś jednak w stanie stwierdzić czy wizy się kurwią. A to może być bardzo bolesne dla adresatów tych wiadomośći!Fartaillah pisze: ↑10 wrz 2025 21:06 Chciałem publicznie przeprosić Taraela. Przepraszam za bezpodstawne oskarżenia o załatwianie rzeczy z graczami/graczom na zjazdach.
Jeszcze raz przepraszam.
Pozdrawiam Brokana.