Komentarze do Pytan

Forum wieści z Arkadii.
Awatar użytkownika
Homerofe

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Homerofe »

I po co to wyrazne zaznaczenie GRACZ forum - POSTAC na arkadii...

Wszystko zostalo wrzucone do jednego worka, a zasady sa bez sensu :|

Argument "bo tak" jakos do mnie nie trafia, a swoja droga dziwne, ze ja sie jeszcze uchowalem :mrgreen: i pare innych osob tez... teraz inwestujac czas w granie mam pelna swiadomosc tego, ze ktoregos pieknego dnia polece za nadlanowa "kurwe" bo oczywiscie nikt nie korzysta z brzydkich wyrazow i kazdego kluja w oczy, a w skrajnym przypadku za orta czy zle postawiony przecinek...

Przegiecie ostre!
Awatar użytkownika
Swan

Post autor: Swan »

Postanowilem ze i ja sie wypowiem.

Eric jaki jest - wszyscy wiedza, ja np nie daze sie z nim luboscia i czasem sie powyzywamy, ale bez przesady. W zasadach forum bylo napisane, ze gracze nie powinni mieszac forum z arka - zrobili to wizowie. Jak kolwiek, nie czytalem tego co Eric napisal, wiec nie wiem co sie stalo, ale kara jak dla mnie - jesli dotyczyc powinna forum - to tego sie trzymajmy. Zabronione bylo przenoszenie kontaktow arkowych na forum i vice versa.

Zreszta, mam nadzieje ze sprawa sie jakos wyjasni, bo pomimo iz nie lubie Erica i on mnie, to jednak to jedna ze starszych postaci ktora zasluguje na jakis szacunek.
Nigdy nie jest za pozno, by odkryc samego siebie...
Brorok

Post autor: Brorok »

Swan pisze:W zasadach forum bylo napisane, ze gracze nie powinni mieszac forum z arka - zrobili to wizowie.
O to, to wlasnie! Wezykiem, wezykiem! :D

Bo tematy na forum dyskusyjnym nie sluza do dyskusji.
------
Na mnie nie patrzcie, ja tu tylko expie!
Awatar użytkownika
Ghurt

Post autor: Ghurt »

Zróbcie sondę:
Słusznie go skasowali?
- tak
- nie
- też bym się napił
Luirianis

Post autor: Luirianis »

Też bym się napiła.

Nie zmienia to faktu, że moim nad wyraz nie skromnym zdaniem usunięcie z forum jest wystarczające - kasowanie konta na arce to lekka przesada.

Eric zawsze łobuzował i łobuzować powinien dalej!!
Awatar użytkownika
Calis

Post autor: Calis »

Mieszanie swiatow.. jestem na nie.

I pewnie 90% Arki bedzie na nie... ale pewnie sie okaze kto tworzy arke i nic nie zmienimy ;)
Rork

Post autor: Rork »

Namieszal w rilu i w rilu wcisnieto klawisz delete odnosnie wykasowania plikow postaci. Gdzie tu mieszanie swiatow?

90% arki o ktorym mowisz pewno by tez nie zwracalo uwagi, jak ktos by na nich kurwil w rilu odnosnie umiejetnosci grania i by nie wywalilo takiego delikwenta z gildii.

No ale to tylko moj maly umysl golemiarza, ktory nie pojemie jedynej true-krystalicznej-wizji.
Brorok

Post autor: Brorok »

Rork pisze:Namieszal w rilu i w rilu wcisnieto klawisz delete odnosnie wykasowania plikow postaci. Gdzie tu mieszanie swiatow?
Moze w tym, ze skasowano nie tylko notke na forum, nie tylko dostep do forum, ale rowniez postac gdzies zupelnie indziej? Och, ale forum jest teraz integralna czescia MUDa... My bad.
Rork pisze: 90% arki o ktorym mowisz pewno by tez nie zwracalo uwagi, jak ktos by na nich kurwil w rilu odnosnie umiejetnosci grania i by nie wywalilo takiego delikwenta z gildii.

No ale to tylko moj maly umysl golemiarza, ktory nie pojemie jedynej true-krystalicznej-wizji.
Hah... Arkadia to tylko gra. Mniej lub bardziej zajmujaca (spore!). Jak mi sie z kims dobrze expi, to pojde z nim zawsze i wszedzie (nawet do Bodrog), chocbym w RL dziada nie cierpial.

Ale moze to tylko moj starczy umysl potrafi przyswoic pojecie 'dystansu do siebie i gry'.

Pozdrawiam.

Bo tematy na forum dyskusyjnym nie sluza do dyskusji.
------
Na mnie nie patrzcie, ja tu tylko expie!
Awatar użytkownika
Gotmir

Post autor: Gotmir »

Nie, ze bronie erica, bo pojechal ostro.. Jednak skasowanie wszystkich postaci to chyba przesada...

[url]http://www.przywroccie_erica.co.mc[/url]
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
Awatar użytkownika
Morowak

Post autor: Morowak »

Dostalem wladze by pilnowac aby zasady byly respektowane.
Mam wladze wiec to sa moje zasady, i ch*j.

Bylo tak i 9 lat temu za czasow Quada i Alfena jak i 5 lat temu za czasow Mithandira. Jedyne co sie zmienia to imie kolegi ktory naciska klawisz delete, czy to kasujac notki, umiejetnosci, doswiadczenie, postacie czy cale konta.

Zasada ta sie nie zmienia od wiekow czy dotyczy kroli, tyranow, czy panie z okienka w urzedzie, i nie zmieni sie na arce.

Oczywiscie, ze Eric zachowal sie jak idiota i sie zdziwil, tak samo jakby zdziwil sie gdyby bluzgajac straznika miejskiego ten wyciagnal pistolet i go zastrzelil. A pozniej opinia publiczna mogla by dywagowac o problemie na komentarzach pod artykulem w internecie.
ODPOWIEDZ