Wszystko zostalo wrzucone do jednego worka, a zasady sa bez sensu

Argument "bo tak" jakos do mnie nie trafia, a swoja droga dziwne, ze ja sie jeszcze uchowalem

Przegiecie ostre!
O to, to wlasnie! Wezykiem, wezykiem!Swan pisze:W zasadach forum bylo napisane, ze gracze nie powinni mieszac forum z arka - zrobili to wizowie.
Moze w tym, ze skasowano nie tylko notke na forum, nie tylko dostep do forum, ale rowniez postac gdzies zupelnie indziej? Och, ale forum jest teraz integralna czescia MUDa... My bad.Rork pisze:Namieszal w rilu i w rilu wcisnieto klawisz delete odnosnie wykasowania plikow postaci. Gdzie tu mieszanie swiatow?
Hah... Arkadia to tylko gra. Mniej lub bardziej zajmujaca (spore!). Jak mi sie z kims dobrze expi, to pojde z nim zawsze i wszedzie (nawet do Bodrog), chocbym w RL dziada nie cierpial.Rork pisze: 90% arki o ktorym mowisz pewno by tez nie zwracalo uwagi, jak ktos by na nich kurwil w rilu odnosnie umiejetnosci grania i by nie wywalilo takiego delikwenta z gildii.
No ale to tylko moj maly umysl golemiarza, ktory nie pojemie jedynej true-krystalicznej-wizji.