Balans, exp i inne cuda
Re: Balans, exp i inne cuda
nowe nieduze = stary nieznak? 

Kod: Zaznacz cały
Wysoki muskularny halfling mowi do ciebie: Espadon nie nadaje sie do ostrzenia.

Fakt faktem - dawniej bym go już z 5x połamał - ale miał się nie tępić!
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
A bo z niego tępak był!
Niziołki wszystkich krajów - łączcie się!
"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary
http://www.pajacyk.pl/
"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary
http://www.pajacyk.pl/
Ryzykowane do sprawdzenia, ale moze tepic sie tepia, ale jednak nie lamia..
-
Khem...
Czy po tej apoce już ma wszystko dobrze działać? Bo... Poza minimalnymi nie mam obecnie żadnych postępów, a przekroczyłem już próg ilościowy 2 razy (względem tego co było po poprzedniej zmianie). 2h expienia i ciągle minimalne. (solo)
Re dol:
Przyjąłem! Tak jest!
Czy po tej apoce już ma wszystko dobrze działać? Bo... Poza minimalnymi nie mam obecnie żadnych postępów, a przekroczyłem już próg ilościowy 2 razy (względem tego co było po poprzedniej zmianie). 2h expienia i ciągle minimalne. (solo)
Re dol:
Przyjąłem! Tak jest!
Ostatnio zmieniony 17 lut 2011 11:11 przez Goldfinger, łącznie zmieniany 1 raz.
Powinno dzialac dobrze. Jednak jesli uwazasz, ze nie dziala, to piszac o tym tutaj nic nie osiagniesz. Zglos blad na Arkadii opisujac te swoje przezycia expowe i zaloguj elfiatko w jakichs normalnych godzinach (najlepiej zeby mialo tyle expa, ile uwazasz ze starcza na nieznaki).
Mam podobnie, zglosilem blad jakos okolo 9 (akurat nie globalny tylko w mobie ktore lalem, w razie jakby to ich wina mogla byc
). Poza minimalnymi postepami (zawsze to wiecej niz zero) zaden inny prog nie ukazal sie, pomimo tego, ze wg progow sprzed weekendu zmiany powinienem miec nieduze postepy, a wg tego jak exp szedl miedzy poprzednia a dzisiejsza, nocna apoka - bylyby to bardzo male.
Wnioskuje zatem, ze ostania apoka wprowadzila zmiany, ktore zadzialaly w przeciwnym do zamierzonego kierunku.

Wnioskuje zatem, ze ostania apoka wprowadzila zmiany, ktore zadzialaly w przeciwnym do zamierzonego kierunku.
-Na poziomie wiele przeszedł miałem nieznaki po 7-8 grzyboczłekach , po apokalipsie zdążyłem wyciąć całą jaskinię i jeszcze trochę, a wciąż tylko minimalne. Chyba jednak to błąd.
Żądamy godnych stawek dla łapaczy zwierząt!
Pełny zawód glada, skaveny w KV - przed weekendem ~25 skavenów na postęp, przed ostatnią apoką 10-13, po ostatniej apoce - 50 skavenów i ciągle minimalne. Do tego znaczny wzrost siły skavenów - z tym samym sprzętem - przed zmianami 2 trójki pod rząd bez większego problemu, po zmianach - jednej trójki nie daję rady, max 2 skaveny padną i muszę uciekać.
Wszyscy wiemy już że nie działa. Nie ma co tu śmiecić.Rafgart pisze:Powinno dzialac dobrze. Jednak jesli uwazasz, ze nie dziala, to piszac o tym tutaj nic nie osiagniesz. Zglos blad na Arkadii opisujac te swoje przezycia expowe i zaloguj elfiatko w jakichs normalnych godzinach (najlepiej zeby mialo tyle expa, ile uwazasz ze starcza na nieznaki).