Balans, exp i inne cuda

Forum wieści z Arkadii.
Awatar użytkownika
Nethair

Re: Balans, exp i inne cuda

Post autor: Nethair »

nowe nieduze = stary nieznak? :mrgreen:
Deli

Post autor: Deli »

Kod: Zaznacz cały

Wysoki muskularny halfling mowi do ciebie: Espadon nie nadaje sie do ostrzenia.
Tyle w temacie nietepiących się magików :)

Fakt faktem - dawniej bym go już z 5x połamał - ale miał się nie tępić!
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Awatar użytkownika
Violla

Post autor: Violla »

A bo z niego tępak był!
Niziołki wszystkich krajów - łączcie się!

"[...] hobbity to naprawdę zadziwiające stworzenia. Możesz się nauczyć o nich wszystkiego w ciągu miesiąca, a jednak, po stu latach, mogą cię dalej zadziwić"/Gandalf Szary

http://www.pajacyk.pl/
Awatar użytkownika
Morowak

Post autor: Morowak »

Ryzykowane do sprawdzenia, ale moze tepic sie tepia, ale jednak nie lamia..
Goldfinger

Post autor: Goldfinger »

Khem...

Czy po tej apoce już ma wszystko dobrze działać? Bo... Poza minimalnymi nie mam obecnie żadnych postępów, a przekroczyłem już próg ilościowy 2 razy (względem tego co było po poprzedniej zmianie). 2h expienia i ciągle minimalne. (solo)

Re dol:
Przyjąłem! Tak jest!
Ostatnio zmieniony 17 lut 2011 11:11 przez Goldfinger, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rafgart

Post autor: Rafgart »

Powinno dzialac dobrze. Jednak jesli uwazasz, ze nie dziala, to piszac o tym tutaj nic nie osiagniesz. Zglos blad na Arkadii opisujac te swoje przezycia expowe i zaloguj elfiatko w jakichs normalnych godzinach (najlepiej zeby mialo tyle expa, ile uwazasz ze starcza na nieznaki).
Xiphias

Post autor: Xiphias »

Mam podobnie, zglosilem blad jakos okolo 9 (akurat nie globalny tylko w mobie ktore lalem, w razie jakby to ich wina mogla byc ;) ). Poza minimalnymi postepami (zawsze to wiecej niz zero) zaden inny prog nie ukazal sie, pomimo tego, ze wg progow sprzed weekendu zmiany powinienem miec nieduze postepy, a wg tego jak exp szedl miedzy poprzednia a dzisiejsza, nocna apoka - bylyby to bardzo male.
Wnioskuje zatem, ze ostania apoka wprowadzila zmiany, ktore zadzialaly w przeciwnym do zamierzonego kierunku.
Zorrid

Post autor: Zorrid »

-Na poziomie wiele przeszedł miałem nieznaki po 7-8 grzyboczłekach , po apokalipsie zdążyłem wyciąć całą jaskinię i jeszcze trochę, a wciąż tylko minimalne. Chyba jednak to błąd.
Żądamy godnych stawek dla łapaczy zwierząt!
Gorgun

Post autor: Gorgun »

Pełny zawód glada, skaveny w KV - przed weekendem ~25 skavenów na postęp, przed ostatnią apoką 10-13, po ostatniej apoce - 50 skavenów i ciągle minimalne. Do tego znaczny wzrost siły skavenów - z tym samym sprzętem - przed zmianami 2 trójki pod rząd bez większego problemu, po zmianach - jednej trójki nie daję rady, max 2 skaveny padną i muszę uciekać.
Visborg

Post autor: Visborg »

Rafgart pisze:Powinno dzialac dobrze. Jednak jesli uwazasz, ze nie dziala, to piszac o tym tutaj nic nie osiagniesz. Zglos blad na Arkadii opisujac te swoje przezycia expowe i zaloguj elfiatko w jakichs normalnych godzinach (najlepiej zeby mialo tyle expa, ile uwazasz ze starcza na nieznaki).
Wszyscy wiemy już że nie działa. Nie ma co tu śmiecić.
ODPOWIEDZ