Błąd jest większy. Część postaci zapomniało swoje języki, a jak się chce w nich odezwać wyskakuje błąd.
Mowisz w blednym jezyku: A ty mnie rozumiesz?
Wystapil powazny blad. Zglos go, opisujac okolicznosci w jakich do niego doszlo.
Niektóre komendy gildiowe też wysiadły...
Jednak Yorgun, takie rzeczy się zgłasza na arce, albo w poradach, a nie nowy temat zakłada.
edit:
Warunek oczywiście Yorgun taki, czy używałeś tego języka, czy po prostu zapomniałeś. Jak zapomniałeś to to normalne, ze um Ci się cofnął. Jeśli natomiast masz wysoki um, a mówisz sylabami - to błąd. Jeśli cały czas używałeś tego języka, a nagle Ci poleciał przez apoke - to też błąd.
edit2:
Nie doczytałem, że o wspólny chodzi - to ewidentny błąd.
pobieznie jezykami mowie. Nie wiem na jaki mam zmienic, bo tych z pomocy (i wymyslonych) nie znam. Wychodzi na to, ze zapomnialem wszystkich jezykow jakie znalem?? :/
z tego co sie dowiedzialem, to powinno sie ustawic: justaw wspolny
ale u mnie jest tak
--------------
justaw wspolny
Ten jezyk juz jest ustawiony.
> 'normalne zdanie
Zbyt slabo znasz ten jezyk, by moc powiedziec cos tak skomplikowanego.
---------------
Wspólnego języka się nie ustawia. Wspólnym włada każdy i mówisz przy użyciu [`] . Ustawiasz język specjalny, który masz w umie i któego się uczysz, ale wtedy mówisz przy użyciu [.]
Tak ten błąd z niemocą mówienia w języku wspólnym dotknął też inne postacie (jedną przed chwilą spotkałem). Zgłosić i czekać.