jako że zniknął temat zlinkowany przez Rafgarta jako spotkaniowy, stworzę tutaj na stałe lub tymczasowo.
ORGANIZOWANY JEST ZLOT WE WROCŁAWIU O PIĘKNEJ NAZWIE KARAK WROCŁAW. Info praktyczne: Gdzie: Wrocław Kiedy: 24-26.06.2022 Kontakt: ja, ale jestem pewna, że Orchis też chętnie poodpowiada na pytania Piątek i sobota, gdzie: Mleczarnia o 20:00 ma dla nas rezerwację.
Jako że termin się zbliża, osoby dojeżdzające w większości mają już ustalony nocleg, ale w razie czego się na pewno podogadujemy jakoś
Nadchodzi jesień, a wraz z nią kolejny zlot, tym razem w stolicy!
Info praktyczne: Gdzie: Warszawa Kiedy: 28-30.10.2022 Kontakt: w sprawie wspólnego noclegu w apartamencie kierujcie się do Sieryi, inne pytania możecie przesyłać też do mnie Piątek i sobota, gdzie:
Pub Student
D.S. Riviera
ul. Waryńskiego 12
Metro Politechnika
Agis zaprasza na bimber i potańcówki, dlatego tym razem jedziemy na północny-wschód.
Info praktyczne: Gdzie: Białystok Kiedy: 9-11.12.2022 Kontakt: zapisy na listę u mnie Piątek i sobota, gdzie: Piątek: Knay Pub, Lipowa 14 od godziny 18:00/19:00. W piątek przewidziane również tańce, hulanki, swawole w Zmiane Klimatu, ul. Warszawska 6 (przeniesiemy się tam pewnie około 23:00). Sobota: tajne miejsce spotkań, piszcie na priva po adres.