Hasp pisze: wy idziecie w strone karania chyba najbardziej oddanych Arce graczy

Hasp pisze: wy idziecie w strone karania chyba najbardziej oddanych Arce graczy
Zawsze mnie bawi jak osoby, ktore nie potrafia czytac ze zrozumieniem próbują wmówić innym, że czegoś nie rozumieją.Hasp pisze:Stad Fantaji czy jak ci tam, osobo, ktora padasz bardzo czesto, nie jestes w stanie zrozumiec, ze inni tak czesto nie padaja.
Niektorych rzeczy nie mozna zrozumiec nie czujac tego.Zawsze mnie bawi jak osoby, ktore nie potrafia czytac ze zrozumieniem próbują wmówić innym, że czegoś nie rozumieją.
Zurwen: Jakby nie patrzec, gracze, ktorzy poswiecaja tej grze tyle czasu co niektorzy przez was skasowani... Sa bardzo w cenie. Ile innych gier online PLACILOBY graczom, zeby napierdalali innych po 24h/7d. Czyli za to, co na Arce jest traktowane jako 'normalnosc'.
Nikt by nie płacił za zniechęcanie graczy, chyba, że jest debilem.Hasp pisze: Zurwen: Jakby nie patrzec, gracze, ktorzy poswiecaja tej grze tyle czasu co niektorzy przez was skasowani... Sa bardzo w cenie. Ile innych gier online PLACILOBY graczom, zeby napierdalali innych po 24h/7d.
Nikt z Ciebie nie robi streamera. Sam to robisz, jeśli dobrze* grasz i jeśli ludzie lubią Cię oglądać**.Hasp pisze:W LoLu chociazby. Jak dobrze grasz, robia z Ciebie streamera.Streamujesz gre, inni patrza, a kasa leci.
Kod: Zaznacz cały
XXX YYYY mutant przybywa ze wschodu.
XXX YYYY mutant mowi: ktos ty
XXX YYYY mutant mowi do ciebie: mow ktos ty
Mowisz: Trygg z Karak Varn!
Przelykasz glosno sline... Glurp!
XXX YYYY mutant fuka gniewnie.
Bledniesz jak sciana.
XXX YYYY mutant mowi: dzis wygladasz jeszcze na chudego wojaka
Kiwasz glowa.
Po niebie plyna male, rzadkie chmury.
XXX YYY mutant mowi: mam nadzieje ze kiedys przyjdzie nam sie zmierzyc