Hasp pisze: wy idziecie w strone karania chyba najbardziej oddanych Arce graczy
Wierzę w Arkadię!
Re: Wierzę w Arkadię!
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
Zawsze mnie bawi jak osoby, ktore nie potrafia czytac ze zrozumieniem próbują wmówić innym, że czegoś nie rozumieją.Hasp pisze:Stad Fantaji czy jak ci tam, osobo, ktora padasz bardzo czesto, nie jestes w stanie zrozumiec, ze inni tak czesto nie padaja.
To, że oczywistym jest dlaczego coś dla innych działa źle nie znaczy, że dla mnie nie może działać świetnie i tym bardziej, że muszę być tak szlachetna i się tym przejmować.
Problemem jednak wydaje mi się, że prawidłowe odgrywanie przez kogoś swojej postaci jest źle widziane i jest jednym z argumentów za kasacją. Też nietrudno zrozumieć dlaczego, bo jest to coś co innym rzeczywiście psuje grę i ich do niej zniechęca. Uważam jednak, że mimo wszystko nie jest to w porządku i przydałoby się coś z tym zrobić. Przychodzą mi do glowy tylko dwa sposoby: sprawienie, że śmierć nie jest aż takim problemem i jakaś alternatywa do zabijania niepolegająca na puszczaniu wolno bez powodu czy na tym, ze postać uważana za złą nie może nic zrobić aby słabsza od niego osoba przestała go obrażać i zrobiła to co chce. Szkoda tylko, ze w obydwu tych kwestiach już się wizowie wypowiedzieli.
"Życie jest piękne przy odpowiedniej definicji."
Niektorych rzeczy nie mozna zrozumiec nie czujac tego.Zawsze mnie bawi jak osoby, ktore nie potrafia czytac ze zrozumieniem próbują wmówić innym, że czegoś nie rozumieją.
Zurwen: Jakby nie patrzec, gracze, ktorzy poswiecaja tej grze tyle czasu co niektorzy przez was skasowani... Sa bardzo w cenie. Ile innych gier online PLACILOBY graczom, zeby napierdalali innych po 24h/7d. Czyli za to, co na Arce jest traktowane jako 'normalnosc'.
Hasp, w jakich grach płacą za granie, bo chętnie bym się zatrudnił. Niestety znam wiele takich, gdzie za grę, i to nawet najbardziej fanatyczną, trzeba płacić - wprost lub w sposób ukryty mniej lub bardziej.
W jakiej cenie dla większości graczy są osoby, które mnie będą mnie atakować i gonić gonić po traktach w 0,0000001 sekundy od momentu spotkania? Ja bym nie dał złamanego grosza.
W jakiej cenie dla większości graczy są osoby, które mnie będą mnie atakować i gonić gonić po traktach w 0,0000001 sekundy od momentu spotkania? Ja bym nie dał złamanego grosza.
W LoLu chociazby. Jak dobrze grasz, robia z Ciebie streamera.
Streamujesz gre, inni patrza, a kasa leci. 
Nikt by nie płacił za zniechęcanie graczy, chyba, że jest debilem.Hasp pisze: Zurwen: Jakby nie patrzec, gracze, ktorzy poswiecaja tej grze tyle czasu co niektorzy przez was skasowani... Sa bardzo w cenie. Ile innych gier online PLACILOBY graczom, zeby napierdalali innych po 24h/7d.
Nikt z Ciebie nie robi streamera. Sam to robisz, jeśli dobrze* grasz i jeśli ludzie lubią Cię oglądać**.Hasp pisze:W LoLu chociazby. Jak dobrze grasz, robia z Ciebie streamera.Streamujesz gre, inni patrza, a kasa leci.
* - Chociaż nie musisz być jakiś pr0.
** - Musisz mieć to coś w sobie, co zachęca do oglądania Cie.
POWER OF FRIENDSHIP
Sa normalni streamerzy i ci oficjalni, ktorym riot placi. 
Kod: Zaznacz cały
XXX YYYY mutant przybywa ze wschodu.
XXX YYYY mutant mowi: ktos ty
XXX YYYY mutant mowi do ciebie: mow ktos ty
Mowisz: Trygg z Karak Varn!
Przelykasz glosno sline... Glurp!
XXX YYYY mutant fuka gniewnie.
Bledniesz jak sciana.
XXX YYYY mutant mowi: dzis wygladasz jeszcze na chudego wojaka
Kiwasz glowa.
Po niebie plyna male, rzadkie chmury.
XXX YYY mutant mowi: mam nadzieje ze kiedys przyjdzie nam sie zmierzyc
Mowisz: takoz jest
XXX YYYY mutant mowi: nabierz krzepy tylko
XXX YYYY mutant podaza na zachod.
Ponadto chwile wcześniej odbyłem całkiem spokojną i pozbawioną bezsensownej agresji pogawędkę z kompanijnym ogrem!
Też zaczynam wierzyć w Arkadię!
Jak dla mnie superowo!
Piona chłopaki!
Ed. No, ja miałem przerwę z Arką - stąd moje zdziwienie
Ostatnio zmieniony 03 paź 2012 11:48 przez Trygg, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli uważasz, że publiczna odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie zepsuje komuś grę, a mimo to chcesz mi pomóc, to czekam na PMa!
Tyle, ze tak jest od dawna. 
Hasp pisze:Tyle, ze tak jest od dawna.
Powiedz to Romualdowi ;>