Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
witam
znlazl juz ktos moze trenera przepatrywacze
ten z obozu w kaeden tylko dla ludzi.
szukanie w lasach i na lakach bretoni juz mnie znudzil...
znlazl juz ktos moze trenera przepatrywacze
ten z obozu w kaeden tylko dla ludzi.
szukanie w lasach i na lakach bretoni juz mnie znudzil...
Z tego co sie orientuje, dla nieludzi znajdowal sie gdzie kolo Drawaldu. Nie wiem jak to teraz wyglada, bo las ten chyba usunieto? Jezeli jednak nie, to radzilbym poszukac w tamtych rejonach.
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.
<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.
<@thran> jakby postac miala byc odbiciem gracza sin gralby w kz
Slyszalem, ze mozna szukac przy melinie Loren.
Nie wiem co to znaczy przy melinie Loren. Obszedłem okolice Loren i nic nowego nie znalazłem. Można by jakąś informację dać gdzie ten trener...
no przydala by sie.
na magowie tez nie odpowiedza gdzie..
przeszukalem chyba wszystkie okolice lasow imperium..
na magowie tez nie odpowiedza gdzie..
przeszukalem chyba wszystkie okolice lasow imperium..
Ktoś pewnie trafi przypadkiem, a do tego czasu pozostaje, nie wiem, szukać? Może ktoś go rozwalił, a jest raz na Apoke? Sam już nie mam pomysłów...
to nie jest miejsce do zdobywania tego typu informacji
popytaj ludzi w grze
popytaj ludzi w grze
Okrwawiony powazny elf przedstawia sie jako:
Alcoral Seurephion, Kapitan II Regimentu Tropicieli z Athel-Loren.
Ogladasz dokladnie Alcorala.
Masz przed soba niskiego, szczuplego elfa o zgarbionej od przeszywajacego go bolu sylwetce. Dostrzegasz liczne plamy krwi, przeswitujace przez prowizoryczne opatrunki na glowie i klatce piersiowej. W nie lepszym stanie jest kompletnie zniszczone maskujace ubranie elfiego tropiciela, zas szarozielona farba, naniesiona na twarz, majaca czynic go niemal niewidzialnym w lesie zostala zmyta przez struzki obficie cieknacego potu.
Ten?
Bo nie zdazylem zapytac...
Pytasz Alcorala o tropicieli.
Alcoral zawodzi: Teraz???
Parujesz cios w glowe
[Powaznie ranisz] Alcorala ciezkim czaszkowym korbaczem, trafiajac go w nogi.
Alcoral Seurephion, Kapitan II Regimentu Tropicieli z Athel-Loren.
Ogladasz dokladnie Alcorala.
Masz przed soba niskiego, szczuplego elfa o zgarbionej od przeszywajacego go bolu sylwetce. Dostrzegasz liczne plamy krwi, przeswitujace przez prowizoryczne opatrunki na glowie i klatce piersiowej. W nie lepszym stanie jest kompletnie zniszczone maskujace ubranie elfiego tropiciela, zas szarozielona farba, naniesiona na twarz, majaca czynic go niemal niewidzialnym w lesie zostala zmyta przez struzki obficie cieknacego potu.
Ten?
Bo nie zdazylem zapytac...
Pytasz Alcorala o tropicieli.
Alcoral zawodzi: Teraz???
Parujesz cios w glowe
[Powaznie ranisz] Alcorala ciezkim czaszkowym korbaczem, trafiajac go w nogi.
Ugbic, Twoje imie nie brzmi elficko, więc pewnie jesteś ogrem, albo krasnalem, moze dlatego nie chciał z Tobą porozmawiać?
Raczej nie chciał z nim porozmawiać, bo go bił. Taki mały forumowy lansik, mający na celu pokazanie, że taki enpec to Ugbicowi nie podskoczy 

Życie jest sumą przypadków.