Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Nie chcialbym was martwic, ale najwyzsze poziomy osiagniete na nowym systemie siegaja tak 50% expa osob na starej legendzie.
No no to moje bardzo bardzo stare wielce to by teraz był wypas 

raczej coś w okolicach bdoswa/zwiedził, jeśli oczywiście rozmawiamy o tych samych, bardzo bardzo starych lvlach;)
Charmel:
Musisz założyć tarcze na plecy, zdjąć ją i dopiero potem zakładać plecaki itp.
Pewnie zakończyłeś przed usunięciem zakładania broni, z bronią na plecach i stąd ten błąd...
Musisz założyć tarcze na plecy, zdjąć ją i dopiero potem zakładać plecaki itp.
Pewnie zakończyłeś przed usunięciem zakładania broni, z bronią na plecach i stąd ten błąd...
Pulp
Wedlug mnie proby jakiegokolwiek dowiedzenia sie o realne podstawy i argumenty dzialan jakie w ostatnim czasie zostaly podjete sa czysta donkiszoteria, a owe dzialania najzwyklejszymi w swiecie represjami.
Skonczy sie, jak zwykle sie konczylo w takich sytuacjach - polrocznym odbudowywaniem gildii, tyle ze wkoncu zabraknie chetnych do tego.
Wedlug mnie proby jakiegokolwiek dowiedzenia sie o realne podstawy i argumenty dzialan jakie w ostatnim czasie zostaly podjete sa czysta donkiszoteria, a owe dzialania najzwyklejszymi w swiecie represjami.
Skonczy sie, jak zwykle sie konczylo w takich sytuacjach - polrocznym odbudowywaniem gildii, tyle ze wkoncu zabraknie chetnych do tego.
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
Tak sobie czytam... Czyli jak mi skrypt wyświetli na ekranie...
... to mogą skasować po wciśnieciu takiego binda?
Kod: Zaznacz cały
F1 -> Atak na wielkiego jednookiego snotlinga!
F2 -> Rozkaz ataku
F3 -> Ucieczka kolorowym mapperkiem przez cukierkowe ishtar do safelocka
Jeśli go wćisniesz szybciej niż w 0,5s 

Rork: Wlasnie tego probujemy sie dowiedziec. Za szybkie nacisniecie binda podobnego do Twojego kilka osob zostalo ukaranych.
Używam bindów
Po 0,5s od padnięcia golema to już oceniałem kamień z pancerza...
Nic tu nie ma o bindach. I z tej zasady wynika, że jeśli czytam sobie książkę przed komputerem, to mogę zapuścić mega wykoksaną sieć triggerów expiących mi postać na np. snotlingach.8. Arkadia przeznaczona jest dla ludzi, nie botów. Nie jest dozwolone używanie, pod nieobecność właściciela, programów sterujących jego postacią. Nie jest dozwolone korzystanie z programów oddających postać pod kontrolę innej postaci.
Więc o co chodzi Panowie Wizowie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Ponadto zastrzega on sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.