Komentarze do Pytan

Forum wieści z Arkadii.
Ghazar

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Ghazar »

Raglak raczej "nie ogladales" bo w ksiazce to gobas Froda dzga a nie troll.
Obrazek
Awatar użytkownika
Grumsh

Post autor: Grumsh »

Wez zawod ZT lub ZS, ale nie ma niesmiertelnych :)
Wszystko idzie, wszystko powraca i wiecznie toczy się koło bytu,
wszystko zmienia, wszystko zakwita i wiecznie rok bytu bieży.

Nietzche
Raglak

Post autor: Raglak »

http://www.youtube.com/watch?v=LklWE_8yudE

Obejrzyj Deli i sam powiedz, mithrylowa kolczuga chroni przed trollem czy nie?

Ghazar: Tak czy siak powinna chronic! Hmmm moze pisac o cofke?
Deli

Post autor: Deli »

Tak, chroni. Przed ciosami kłutymi :P A nie obuchowymi (raczej miażdżonymi :lol: ) zadawanymi kawałkiem mostu zwodzonego na łańcuchu :)
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Raglak

Post autor: Raglak »

Nie slyszales o klujacych mostach? Noob :/ Dobra, koncze ten OT :)
Deli

Post autor: Deli »

A co do wysokich poziomów i ich zasadności - mi się podoba samotne "mierzenie się" z mobami, które wcześniej musiałem w drużynie bić. Po takim "mierzeniu się" mam coraz większą świadomość kruchości życia własnej postaci :D (i w pełnej płycie potrafię o 3 kondycję oberwać...)
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Awatar użytkownika
Ennyen

Post autor: Ennyen »

Blob pisze:Ennyen: Jesli chcesz robic postepy w druzynie 3 graczy z umami elitarnymi to zycze zdrowia.
Skoro nie umiesz korzystac z zalet i unikac wad zawodu elitarnego moze warto zmienic go na masowy?
Przeczytaj ze dwa razy notke nim skomentujesz. Podalem jak wyglada sprawa dla 3, 2 i 1 osoby. Gnom nie byl tego swiadomy. Niektorzy mysla, ze elitarka to 6 mieczy w plecaku, ciach mach i jazda do legendy!

Dol:
Na samotnym idzie zdecydowanie najlepiej. Kwestia wytrzymania tegoz.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2010 16:11 przez Ennyen, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Blob

Post autor: Blob »

Wiesz jaki masz zawod, wiesz dlaczego ma tak wysoka ocene bojowa. Wiec tez wiesz dlaczego tak ci kiepsko idzie samotnie na expie.
Dolozenie jeszcze jednej czy dwoch osob z umami elitarek tylko pogorszy tylko stosunek miedzy sila twojejdruzyny a przeciwnikiem. A nie znajdziesz sporo silniejszego przeciwnika przeciez.
Widac trzeba inne podejscie znalezc, moze inne miejsce.

PS. Legende robi sie powoli bardzo powoli... (choc i tak ze 3 razy szybciej niz stara).
Krobelus

Post autor: Krobelus »

Przeczytaj ze dwa razy notke nim skomentujesz. Podalem jak wyglada sprawa dla 3, 2 i 1 osoby. Gnom nie byl tego swiadomy. Niektorzy mysla, ze elitarka to 6 mieczy w plecaku, ciach mach i jazda do legendy!
Tak, macie wolniejsze expo bo macie elitarne umy ktore robia pogrom w porownaniu do masowych zmien na masowe i exp jak my jak ci nie pasuje, chetnie wolalbym sie z toba zamienic bo patrzac na ghazara dla chcacego nic trudnego.
Expienie legendy dla masowki 1,5 roku dla elitarki z 2,5 roku widze roznice ale to nie oznacza ze elitarka nie zrobisz legendy i tutaj mam na mysli wmiare rozsadne expienie a nie kilkanascie godzin dziennie przez rok :]

Re down: Konczac temat moje zdanie jest takie ze pomysl torgena to plakanie na forum pod siebie( bo mu przeszkadza ze ma elitarne umy i becki ciagle dostaje) dlatego chce zeby ludzie ktorzy nie gina zbyt czesto zbalansowac do takiego poziomu ze ja on zrobi wiele przeszedl czy kawal to moze ich zabic, czyli w skrocie on bedzie szybko odrabial zgony a kazdy z masowek bedzie musial maxowac zeby przezyc 1 spec.I wcale nie przeszkadzaja mi elitarki co durne pomysly i placze na forum typu torgen. Co do expa moze zle expisz :]
Ostatnio zmieniony 28 sty 2010 16:21 przez Krobelus, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Ennyen

Post autor: Ennyen »

Wiem, ze slowo "elitarka" budzi agresje, ale wyluzuj juz.
Dyskusja zaczela sie od stwierdzenia "obciac poziomy do zwiedzil". My mamy praktycznie obciety poziom do zwiedzil i jest nam z tym dobrze. I tyle mojego przekazu.
2.5 roku ... od prawie roku zwiedzil robie , optymistyczne zalozenie;)

Z tym obcinaniem to bym tez uwazal. Wywalenie allignow, obowiazkowych zadan, niestandardowych specow, zawodow, itemow, magikow, bazowaniu coraz wiecej rzeczy na iddlu(stazu) bardzo ogranicza swiat. Ktos ladnie napisal ze arka mimo fajnych zmian jest coraz bardziej plaska. Um, poziom, magik i tyle?
ODPOWIEDZ