Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Co Ty bredzisz ech. Pisze jak jest, nadinterpretujesz. Nie wiem i nie obchodzi mnie jak jest w ZT, napisalem jak jest w przypadku ktory znam z autopsji. Napisales "wyexpic legende tak jak kazdy inny", otoz nie jest to tak latwo jak "kazdym innym" i tyle.
I nie mamy wolniejszego expa, mamy totalnie zredukowanego expa. Mamy tak dobrany potencjal bojowy czy jakies inne wspolczynniki, ze powyzej zwiedzil jest CHOLERNIE ciezko wyexpic cokolwiek. Uwazam ze to jest sluszne.
I nie mamy wolniejszego expa, mamy totalnie zredukowanego expa. Mamy tak dobrany potencjal bojowy czy jakies inne wspolczynniki, ze powyzej zwiedzil jest CHOLERNIE ciezko wyexpic cokolwiek. Uwazam ze to jest sluszne.
Hagus, Wizowie napisali kiedys, ze niektore rasy maja miec z zalozenia utrudniony dostep do niektorych zawodow, wiec AJty powiazane do kazdego zawodu dla kazdej rasy nie beda wprowadzane.
Ennyen: Jesli chcesz robic postepy w druzynie 3 graczy z umami elitarnymi to zycze zdrowia.
Skoro nie umiesz korzystac z zalet i unikac wad zawodu elitarnego moze warto zmienic go na masowy?
Skoro nie umiesz korzystac z zalet i unikac wad zawodu elitarnego moze warto zmienic go na masowy?
W 2-3 osoby z zawodami masowymi i wysokimi lvlami można nieznaki na odpowiednim terenie w niecałe 2h zrobić.
Tak przynajmniej było przed wywaleniem brutalności z "cechy"
- po zmianie nie testowałem 
Tak przynajmniej było przed wywaleniem brutalności z "cechy"

Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Nigdzie sie nie wystraszylem, po prostu stwierdzilem ze gdyby nie mozna bylo expic na arce, nie byloby co robic bo nie ma zadnych innych wyzwan procz lvlu do zrobienia (jak tytuly, unikatowy sprzet, zdobywanie 'trudnych' lokacji itp). Co do tej niesmiertelnosci na legendzie, to jest to jakies totalne nieporozumienie. Na widzial i doswiadczyl wszystkiego i to nie samym poczatku (czyli do legendy juz nie tak daleko), padlem z samego poczatku rannego od speca+ciosu w plecy npca. Faktycznie, z...sta mialem niesmiertelnosc, jak sie pada w jedna runde z rannego.Torgen pisze:Ale sie fajnie wstraszyliscie ze nie mogli byscie juz robic mega jakis poziomow. No coz, to byl moj pomysl wiec w dalszym ciagu bede uwazac go za dobry. W koncu i tak chyba jakies 90% arki expie nie po to zeby patrzec na swoja postac tylko po to zeby brac udzial w walkach i moc dokopac przeciwnikowi. Dlatego czym wyzszy level tym bardziej boli zgon. A juz jak ktos osiagnie Owianego + ilestam to bedzie masakra. Wtedy nawet z masowym zawdoem osoba taka bedzie prawie ze nie do zabicia. I bedziecie krzyczec zeby mu umy obciac bo na takim poziomie to hoho. I ze balansu nie ma i w ogole. Ale skoro wam taki stan odpowiada to sie tak bawcie.
Niemozliwe ze od ciosu npca tej samej lokacji bo sie limit by wlaczyl
Re down: To chyba miales niejedno

Re down: To chyba miales niejedno

Ostatnio zmieniony 28 sty 2010 14:31 przez Krobelus, łącznie zmieniany 1 raz.
Niemozliwe, pewnie nadal mam taki poziom jak mialem, tylko mi sie zle wyswietla
Dobrze wiedziec!

Raglak : Trzeba było na tego npca iść w płytówce a nie kolczudze... ;]
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Ale to byla mithrylowa kolczuga! MITHRYLOWA HELOŁ? Nie czytales wladcy pierscieni? Jak Froda w mithrylowej kolczudze jebnal troll to Frodo przezyl? Poza tym mniejsza o to jaka mialem zbroje, stwierdzam po prostu fakt, ze na wysokim poziomie nadal mozna bardzo latwo i szybko pasc, a te teksty o niesmiertelnosci to urban legend. Powtarzany najczesciej przez osoby, ktore nigdy wysokiego poziomu nie mialy
Oczywiscie szansa na zgona jest nizsza, gdy sie ma wyzsze cechy. Ale twierdzenia o niesmiertelnosci sa gruba przesada.