Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Sa miejsca i okolicznosci, w ktorych sie rzeczy z plecaka wysypuja lub ktos ci moze plecak przeszukac lepka raczka
witam
pytanko male:
kluby aj daja jakies dodatkowe emocje przedmioty?
pytanko male:
Strasznie mnie nudzi zarabianie pieniedzy. Czy ktos moze wie ile potrzebuje zlota aby skonczyc treningi zwyklego zawodu AJ ?
Aler pisze:witam
pytanko male:
Klub obiezyswiatów daje tube (na poczatku zawiniatko) i kilka emocji i postep przy zalogowaniu. Jak dla mnie to calkiem fajne.
Aler
Z biegiem czasu ilosc tych emocji jak i wyglad tuby sie zmienia, pokazujac twoje doswiadczenie jako podroznika. Od zawiniatek, poprzez tuby do mapnika. Emocji tez calkiem sporo przyrasta.
Bordos:
A do czego ci ten AJ w takim wypadku?
Na pewno kilka/kilkanascie mithryli trzeba zebrac, zeby skonczyc zawod AJ.
Ale tak juz od siebie - sposobow ciulania monet jest taki ogrom, ze na pewno sie znajdzie jakis dla Ciebie ciekawy sposob. Skoro pytasz o skonczenie zawodu, wnioskuje, ze bijesz duzo potworow (no chyba, ze to AJ nie bojowy). Jesli jednak bijesz, to przeciez jest mnostwo mobow, z ktorych calkiem ladne sumki srebra spadaja, a z niektorych rowniez zloto. Z niektorych kamienie. Same monety mozna tez zbierac w interakcji z innymi graczami - zbierac ciekawe przedmioty i je sprzedawac z rak do rak, zbierac specyficzne ziola, ktore ciesza sie wzieciem etc. etc.
Troche to glupie, wedlug mojej skromnej opinii, pytanie.
A najlepiej, ze sie tak wyraze, sprawdzic empirycznie, na Arce.
Z biegiem czasu ilosc tych emocji jak i wyglad tuby sie zmienia, pokazujac twoje doswiadczenie jako podroznika. Od zawiniatek, poprzez tuby do mapnika. Emocji tez calkiem sporo przyrasta.
Bordos:
A do czego ci ten AJ w takim wypadku?
Na pewno kilka/kilkanascie mithryli trzeba zebrac, zeby skonczyc zawod AJ.
Ale tak juz od siebie - sposobow ciulania monet jest taki ogrom, ze na pewno sie znajdzie jakis dla Ciebie ciekawy sposob. Skoro pytasz o skonczenie zawodu, wnioskuje, ze bijesz duzo potworow (no chyba, ze to AJ nie bojowy). Jesli jednak bijesz, to przeciez jest mnostwo mobow, z ktorych calkiem ladne sumki srebra spadaja, a z niektorych rowniez zloto. Z niektorych kamienie. Same monety mozna tez zbierac w interakcji z innymi graczami - zbierac ciekawe przedmioty i je sprzedawac z rak do rak, zbierac specyficzne ziola, ktore ciesza sie wzieciem etc. etc.
Troche to glupie, wedlug mojej skromnej opinii, pytanie.
A najlepiej, ze sie tak wyraze, sprawdzic empirycznie, na Arce.
Do tego nie tylko wspomniany wyżej klub obieżyświatów daje item klubowy (czyli rzecz świadczącą o przynależności do klubu) + emocje klubowe. Każdy dajeAler pisze:witam
pytanko male:

Małe rozróżnienie:
-są kluby (obieżyświat, pijak, żebrak), dają one emoty i najczęściej/zawsze jakiś przedmiot.
-są zawody aj, dostajesz w nich treningi umiejętności, emoty.
v.
-są kluby (obieżyświat, pijak, żebrak), dają one emoty i najczęściej/zawsze jakiś przedmiot.
-są zawody aj, dostajesz w nich treningi umiejętności, emoty.
v.
nom napisalem kluby a chodzilo mi o zawody aj..
w nich chyba nic sie nie dostaje, przynajm,nije ja nie mam w swoim
w nich chyba nic sie nie dostaje, przynajm,nije ja nie mam w swoim
Zawód aj daje Ci umiejętności, oraz w większości przypadków liczy się do stażu w zawodzie masowym. Większość z nich ma także jakieś specyficzne emocje.
Your lust will set you free.