Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy nie było tak, że w każdej z domen - Ishtar / Imperium - można się wytrenować na podobny poziom?
mi sie wydaje ze nie w kazdym przypadku.
a co do wyczucia kierunkow to jesli w karak varn jest najwyzej to znaczy ze i tak slabo mozna to trenowac0;/
a co do wyczucia kierunkow to jesli w karak varn jest najwyzej to znaczy ze i tak slabo mozna to trenowac0;/
Wyczucia kierunku wyżej niż pobierznie nigdzie nie wytrenujesz.
A do Athel samemu jest bardzo ciężko się dostać i grozi to śmiercią od strzał niewidzialnych łuczników
Kiedyś faktycznie spostrzegawczość najwyżej była w Loren, ale z tego co wiem, teraz wszystkie umy można zdobyć w miejscach dostępnych dla wszystkich.
A do Athel samemu jest bardzo ciężko się dostać i grozi to śmiercią od strzał niewidzialnych łuczników

Kiedyś faktycznie spostrzegawczość najwyżej była w Loren, ale z tego co wiem, teraz wszystkie umy można zdobyć w miejscach dostępnych dla wszystkich.
Koledze to się lasy nie pomyliły przypadkiem?Godar pisze: A do Athel samemu jest bardzo ciężko się dostać i grozi to śmiercią od strzał niewidzialnych łuczników![]()
G.

Urodziłam się po to, żeby umrzeć
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Brok to nie jedyny las, w którym nauczono się strzelać... Zatem nie - raczej nie pomyliły mu się, bo kilka osób padło martwych od strzał w Loren.Gerdia pisze:Koledze to się lasy nie pomyliły przypadkiem?Godar pisze: A do Athel samemu jest bardzo ciężko się dostać i grozi to śmiercią od strzał niewidzialnych łuczników![]()
G.
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
A mówiłem zaorać, tłuczniem wysypać i pasu ruchu wytyczyć ? To nie ! To teraz nie płakać mi tu :/
Przed amnezją zwany Bierdolem.
Do Athel Loren można wejść bez niczyjej pomocy i nie zginąć. Nie jest specjalnie trudne, ale na pewno może okazać się czasochłonne. Jeśli chodzi jednak o gildię podróżniczą, to nie ma po co tam iść, bo wszystko można wytrenować w innych miejscach.
nom wiec sam sobie posprawdzalem i wyglada to tak:
-w val'kare wyczucie kierunku zrobilem max i juz nigdzie nie moge trenowac, ale i tak jest nisko wiec po loren sam sie nie zapuszczam..
-a jesli chodzi o spostrzegawczosc to bylem w athel i okazalo sie z val'kare molem sie douczyc tylko jednego treningu(doslownie) wiec wracam jeszcze pozniej do athel obaczyc czy nie mozna jeszcze wyzej pocwiczyc.
-a pozatym (zgadzam sie z Gerdia) wydaje mi sie ze poza zgubieniem drogi w loren nic niebezpiecznego nie ma... ja tam nigdy ze strzaly nie dsotalem..
-w val'kare wyczucie kierunku zrobilem max i juz nigdzie nie moge trenowac, ale i tak jest nisko wiec po loren sam sie nie zapuszczam..
-a jesli chodzi o spostrzegawczosc to bylem w athel i okazalo sie z val'kare molem sie douczyc tylko jednego treningu(doslownie) wiec wracam jeszcze pozniej do athel obaczyc czy nie mozna jeszcze wyzej pocwiczyc.
-a pozatym (zgadzam sie z Gerdia) wydaje mi sie ze poza zgubieniem drogi w loren nic niebezpiecznego nie ma... ja tam nigdy ze strzaly nie dsotalem..
Bo tam dostają tylko tacy bardziej... umm... "niegrzeczni". A przejść przez Loren do Athel nie jest wcale tak trudno. Gorzej z wyjściem 

Życie jest sumą przypadków.