Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Dlaczego temat pytań został zamknięty?
Ostatnie stawiane tam pytania nie były wcale nie na miejscu przecież.
Ostatnie stawiane tam pytania nie były wcale nie na miejscu przecież.
Apropo pytan to proponuje trening czytania ze zrozumieniem.
Tak jak przedstawi sie 10 nowych osob, to zapomnisz 10 najstarszych osob.
A na pytanie Seren o co chodzi z widocznoscia poziomow postaci az zal odpowiadac.
"ograniczylismy widocznosc poziomow - teraz bedzie je mozna
poznac tylko gdy zna sie imie danego gracza i jest z nim w druzynie."
Za trudne?
Tak jak przedstawi sie 10 nowych osob, to zapomnisz 10 najstarszych osob.
A na pytanie Seren o co chodzi z widocznoscia poziomow postaci az zal odpowiadac.
"ograniczylismy widocznosc poziomow - teraz bedzie je mozna
poznac tylko gdy zna sie imie danego gracza i jest z nim w druzynie."
Za trudne?
Ostatnio zmieniony 19 gru 2009 21:37 przez Tipi, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe szczęście, że to nie są pytania do Tipiego.
Życie jest sumą przypadków.
Co autor zmiany miał na myśli, nie autor notki w wieściach, bo tę akurat udało mi się zrozumieć. Bo ja umiem czytać ze zrozumieniem. Ale dziękuję za chęć oświecenia mnie.
Re down: Jestem po prostu ciekawa czym autor tych zmian się kierował w ich dokonywaniu. Jakie były powody. Argumenty za. Czego jeszcze nie rozumiesz? I nie ekscytuj się tak..
Re down: Jestem po prostu ciekawa czym autor tych zmian się kierował w ich dokonywaniu. Jakie były powody. Argumenty za. Czego jeszcze nie rozumiesz? I nie ekscytuj się tak..
Ostatnio zmieniony 19 gru 2009 21:44 przez Seren, łącznie zmieniany 2 razy.
There must be some way out of here, said the joker to the thief
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
There's too much confusion, I can't get no relief
No reason to get excited, the thief, he kindly spoke
There are many here among us who feel that life is but a joke
No i czego dalej nie rozumiesz? Najlepiej nawet nie sprawdzic dokladnie i juz leciec do wizow.
Potem zamykaja temat, bo maja odpowiadac na idiotyczne pytania.
"O czym myslales wprowadzajac zmiane?"
Potem zamykaja temat, bo maja odpowiadac na idiotyczne pytania.
"O czym myslales wprowadzajac zmiane?"
Najlepiej czepiac sie innych i pisac debilne komentarze.
Zigi nie puakaj! Ogolnie i tak pozostaje pisac do MG, jako ze jak wiekszosc gildii nie mamy aktywnego (albo nawet wirtualnego) opiekuna. A problem nie przerobionych obron nie dotyczy tylko hufca. Moge bez zastanowienia wskazac jedna gildie, ktora gdyby miala normalna, sensowna obrone, byc moze nie musialaby sie przeprowadzac na safe-lock-wyspe ;)
Z drugiej strony, odkad zabrali Yarrida, Mahak jest chyba takim troche pryszczem na dupie Ishtar :P
Z drugiej strony, odkad zabrali Yarrida, Mahak jest chyba takim troche pryszczem na dupie Ishtar :P
Ja nie placze, po prostu takze chcialbym miec wejscie do glidii, gdzie ktos musi pocalowac figurke krasnluda w pewne niecenzuralne miejsce.
Hyhyhyhyhy, bez takich. Duzo lepiej by bylo, gdyby wszedzie byla jakas brama do wywazniea, w bramie pulapka z 0.2% szans na do_die na jednym (losowym) ze zdobywajacych (w koncu to obrona gildii), 8mka sterowalnych npc (jak w Impie) i jakis patrol 4 niesterowalnych sredniakow bez ogluszania i bloka w srodku i drugi taki na terenie gildiowym. I by z banki bylo ;]
Odpadlby problem z topieniem statkow (ktore gdyby bylo w ogole mozliwe w aktualnej sytuacji i tak by nioslo prze..ne konsekwencje z pkt widzenia korkow), kuszami, przepakowaniami albo niedopakowaniami. A glazy i smoly mialyby usprawiedliwienie.
Odpadlby problem z topieniem statkow (ktore gdyby bylo w ogole mozliwe w aktualnej sytuacji i tak by nioslo prze..ne konsekwencje z pkt widzenia korkow), kuszami, przepakowaniami albo niedopakowaniami. A glazy i smoly mialyby usprawiedliwienie.
Zigi nie płacz, nasze emotopece z naszym emotospecem są RPGowcami! A i mamy machiny obronne przecież tylko nikt nie został przeszkolony do ich używania, sam Barclay nie zna się na nich. A jaka to gratka dla SGW! Tylko wpuścić, żeby nam uruchomili i nas nauczyli obsługi! 

Ostatnio zmieniony 20 gru 2009 21:33 przez Nivat, łącznie zmieniany 1 raz.