Zioła (po raz kolejny pewnie)
Zioła (po raz kolejny pewnie)
Nie bawiłem się w tę grę przez dwa lata, teraz coś mnie naszło, zacząłem się bawić znów. Odkurzyłem w miarę postać, zdobyłem jakieś zioła i... i co? I ziół brak po entym zalogowaniu (a zawsze były pakowane w woreczki).
No panowie. Tyle lat ten błąd istnieje, naprawcie to w końcu.
No panowie. Tyle lat ten błąd istnieje, naprawcie to w końcu.
<_Ender_> zajebista propagande macie gdyby goebbels zyl dal by wam odznaczenie: dimek regis i sprox dzieki za te placze. lama wigiem rozwalales zakonow solo ktorzy mieli wtedy z 2x mocniejszy mnoznik miazgi niz ja teraz a teraz placzesz na wiesciach
Re: Zioła (po raz kolejny pewnie)
Widac stare byly... nic nie jest wieczne Corben. Ty bys pewnie chcial miec jeszcze te sprzed 2 lat...
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Prawde powiedziawszy, to wydawalo mi sie ze wszystko zostalo poprawione bo nie mialem zadnego problemu z ziolami.
U mnie podobnie, regularnie noszę na postaci ponad 150 sztuk ziół, zdarza się, że ta liczba to i kilka setek i jedyne "nieprzewidziane zniknięcie" od chwili, kiedy poprawiano woreczki zdarzyło mi się w sytuacji, gdy całkiem wysypała się Arka.
Życie jest sumą przypadków.
Zioła były 'świeże'. Inaczej nie pisałbym tutaj o tym.
Dawno nauczyłem się metody - 'chcesz uniknąć błędu, to pakuj każdy rodzaj zielska w osobny woreczek', ale nadal dupa, niestety.
Dawno nauczyłem się metody - 'chcesz uniknąć błędu, to pakuj każdy rodzaj zielska w osobny woreczek', ale nadal dupa, niestety.
<_Ender_> zajebista propagande macie gdyby goebbels zyl dal by wam odznaczenie: dimek regis i sprox dzieki za te placze. lama wigiem rozwalales zakonow solo ktorzy mieli wtedy z 2x mocniejszy mnoznik miazgi niz ja teraz a teraz placzesz na wiesciach
Moze woreczkow nie zamknales. Ostatni moj zanik ziol byl w sytuacji gdy zrobilem otworz woreczek;wez delione z niego;zamknij go. I to ostatnie zamknij go sie nie podlinkowuje czasem do prawidlowego woreczka tylko do innego. Ziola usychaja w otwartym i lipa. Na koncu kazdego aliasa obslugujacego ziola warto dac zamknij wszystkie woreczki. Poza tym od hmm lat? nic nie zniklo.
Sorry, ale aż tak głupi nie jestem.
Tak a potem włazi ci na lokacje taki kretyn i odpala aliasaEnnyen pisze:Na koncu kazdego aliasa obslugujacego ziola warto dac zamknij wszystkie woreczki.
3 razy pod rzad mając przy sobie koło 15 woreczków ...
*sigh*
G.
Urodziłam się po to, żeby umrzeć
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Ostatnie go odnosi się do zioła, które wyciągnąłeś z woreczka.Ennyen pisze:Moze woreczkow nie zamknales. Ostatni moj zanik ziol byl w sytuacji gdy zrobilem otworz woreczek;wez delione z niego;zamknij go. I to ostatnie zamknij go sie nie podlinkowuje czasem do prawidlowego woreczka tylko do innego. Ziola usychaja w otwartym i lipa. Na koncu kazdego aliasa obslugujacego ziola warto dac zamknij wszystkie woreczki. Poza tym od hmm lat? nic nie zniklo.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
Nie prawda.
EDIT:
A moze i prawda. Fakt, jesli ziolo bylo rodzaju tego co woreczek np kwiat to nie zamykalo go.
up Gerdia:
Gdy otwiera wszystkie to tak;) Gdy tylko zamyka to jest bezpieczniej, otwierasz jeden, zamykasz wszystkie nie ma spamu ani bledow.
EDIT:
A moze i prawda. Fakt, jesli ziolo bylo rodzaju tego co woreczek np kwiat to nie zamykalo go.
up Gerdia:
Gdy otwiera wszystkie to tak;) Gdy tylko zamyka to jest bezpieczniej, otwierasz jeden, zamykasz wszystkie nie ma spamu ani bledow.