Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Zaden inny zawod masowy nie ma kodowo takiego minusa jak nozownik, ze albo jeden spec albo drugi.Urisiel pisze:Każdy zawód ma jakieś minusy ;]
jestem sklonny pogodzic sie z minusem do ukrywania w moim zawodzie, jak bede przeciazonyCoronius pisze:WSZYSTKIE zawody powinny miec odpowiednie minusy przy zbyt duzym obciazeniu.
No jeśli ktoś cała grę opiera na ukrywaniu to się nie dziwie
)

Maja minusy ale nie taki jak nożownik, nawet gp ma minusCoronius pisze:No wlasnie. WSZYSTKIE zawody powinny miec odpowiednie minusy przy zbyt duzym obciazeniu.Urisiel pisze: A czemu nie?:)
Nie ma nic za darmo. Rybki, albo akwarium

Czytamy ze zrozumieniem.Mimi pisze:jestem sklonny pogodzic sie z minusem do ukrywania w moim zawodzie, jak bede przeciazonyCoronius pisze:WSZYSTKIE zawody powinny miec odpowiednie minusy przy zbyt duzym obciazeniu.
Odpowiednie dla zawodu, a nie zawsze do ukrywania.
Wole opierac na ukrywaniu niz na litosci innych stowarzyszen.Urisiel pisze:No jeśli ktoś cała grę opiera na ukrywaniu to się nie dziwie)
Z drugiej strony zaden inny zawod (masowy) nie ma mozliwosci wybrania speca A badz B zaleznie od okolicznosci. Nie, ze nad tym boleje, ja akurat bylbym za wiekszym zroznicowaniem zawodow niz rownaniem wszystkiego.
Pzdr,
K.
Pzdr,
K.
One bone broken for every twig snapped underfoot!
Tak.Kilvar pisze:Z drugiej strony zaden inny zawod (masowy) nie ma mozliwosci wybrania speca A badz B zaleznie od okolicznosci. Nie, ze nad tym boleje, ja akurat bylbym za wiekszym zroznicowaniem zawodow niz rownaniem wszystkiego.
Pzdr,
K.
I po 3 "wybraniach" speca jestes bez many. Cudownie.
Coroniusie: przeczytalem ze zrozumieniem
jakie powinny byc minusy w innych zawodach wg ciebie? bojowe?
to by dopiero byla niesprawiedliwosc!
a w ogole nie wiem czemu nozownicy narzekacie - imo macie jeden z ciekawszych zawodow w grze
jakie powinny byc minusy w innych zawodach wg ciebie? bojowe?
to by dopiero byla niesprawiedliwosc!

a w ogole nie wiem czemu nozownicy narzekacie - imo macie jeden z ciekawszych zawodow w grze
Jak inni maja zle, to tak ma byc, ale jak z moim zawodem mieliby tak zrobic, to juz niesprawiedliwosc?