Komentarze do Pytan

Forum wieści z Arkadii.
Visborg

Re: Komentarze do Pytan

Post autor: Visborg »

<@InTRuZ> Ej... a moze zrobimy projekt fisstechu? <@Geil_> nikt tego nie przyjmie <@InTRuZ> Bo? <@Geil_> skoro burdel skasowali <@Geil_> bo sie emma nie dostala ;) <@InTRuZ> :> <@[Cerrka]> :D <@Skud> ;]]]

i tak upadają ciekawe pomysły... "Bo jeszcze ktoś tego źle użyje"... Lepiej połóżmy sie i poczekajmy na śmierć, może wtedy obejdzie się bez nadużyć...
Awatar użytkownika
Aida

Post autor: Aida »

Jak sie tak polozysz to ktos cie moze nadepnac. :>
Come over to the Dark Side!
We have candy..
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Trochę mnie ta dyskusja zdziwiła - bo nie wiem czy można go było porównać do innych klubów (zresztą ktoś już pisał jaki był wspaniały).
Akurat żaluję bardzo, że nie ma tego klubu, bo chętnie bym do niego należała, ale też w pełni popieram to czemu został skasowany. Niestety ludzie/gracze wszystko umieją spieprzyć (nie w tym sensie, o którym 90% z was pomyslało właśnie).
Wielka szkoda. A poziom dzisiejszych "kurtyzan" byłby iście novigradzko-pocztowy. Wystarczy wpaść i posłuchać;>

Ale śmieszy mnie głównie co innego. Akuratnie taki _konkretny_ erpeg głównie powinien mieć źródło w czym innym niż rzucenie kilku emotków:DD

ale co ja tam wiem..
Awatar użytkownika
Ennyen

Post autor: Ennyen »

Zwlaszcza, ze inne kluby/stowarzyszenia deprawuja graczy na gorszych polach niz calkiem pozytywny sex ;)
Pijacy, skrajni rasisci, organizacje nawolujace do brutalnej przemocy, czy bardzo wyznaniowe(w rl by to nawet mozna podciagnac pod sekciarstwo ;) ).
Visborg

Post autor: Visborg »

Eve, ale nie oklamujmy sie, ile mozna: namysl sie nad czyms robiac to, szepnij komus cos, robiac cos... Chcialo by sie czasem zobaczyc inna emotke niz jeknij/sapnij. ;)

Z pewnego powodu (Boziu, bo znowu by o nadużyciach wołano, co gosza znając wyobraźnie i poczucie niektórych, to dopiero by były nadużycia) nie ma freemotow per se. Z zalozenia gracze maja sie poslugiwac tymi zakodowanymi. Obcięcie Kurtyzan ograniczyło życie na arce dla wszystkich tych, którzy grają wg true reguł (czyli robia to i tylko to na co pozwala system).

Nie neguje tu tych, którzy produkują freemoty z myślenia, mówienia,szeptania, sam to robie. Ale tez drażni mnie stwierdzenie niektórych -nie potrzebne takie emoty, bo można to sobie "wynamyślać".

Ennyen: dokładnie. Wprowadzanie cenzury odgórnej, zamiast cenzurowanie kankretnych i jednostkowych przypadków nadużyć, zmuszało by w imie sprawiedliwości, do ocenzurowania wszystkiego! Alkohol, konopia, ladacznice, fanatycy religijni, brutalne opisy specy...
Awatar użytkownika
Eve

Hehe:) Sapnij milczaco!

Ja nie twierdzę, że nie byłoby dobrze gdyby istniały free emoty, równośc prawośc bohaterstwo.. Ah. Tylko doskonale zdajesz sobie też sprawę jak się to skończy - albo ja już widzę wszystko w czarnych barwach bo piatek:/

Więcej to zrobi złego niż dobrego, przynajmniej bez sensownych ograniczeń (wiem, wiem, te ograniczenia, ale niestety nie wierzę w intelekt niektórych ;>). AJ - tak, założę się, ze wszystkie pocztówki i cały śwuat od razu będą uwodzicielkami. Przyjęcia jak kiedyś - zrobi się to samo, nie oszukujmy się też.

Musiało by mieć to ręce i nogi, a nawet i głowę. Nie wiem czy nie bardziej AJ, ale w stronę obierzyświatów - czyli nie wszystko na raz, trzeba będzie sobie zapracować.. znów nie w tym sensie;>.

Jednego jestem pewna. Słusznie decyzja została podjęta taka, jaka została podjęta i wracanie czegoś co wcześneij się nie sprawiło nie ma sensu. Nie w takiej samej formie. Takie przynajmniej jest moje zdanie.

/Jęknik milcząco.
Gość

Post autor: Gość »

Eve pisze:Akurat żaluję bardzo, że nie ma tego klubu, bo chętnie bym do niego należała
hyhyhy
Eve z Lasu Loren, Sprytna Posredniczka w Handlu wlasnym cialem, elfka.
Awatar użytkownika
Eve

:/ Nie dają możliwości rozwijania swojej inicjatywy w tym kierunku handlu.. Zapomniałam kto to chciał wprowadzić podobny, ale jakoś nie wiem czemu nie przeszło :roll:

Ps. jak dojdę do Królowej Handlu to by nawet była ładna nazwa zamienna z Tą_O_Której_Wszyscy_Myślą....
Rork

Post autor: Rork »

Visborg:

Ponoć wielki krach arkadii był skutkiem zamknięcia NSR. Odeszło ponad 100 klien... khem, graczy i średnia zalogowań spadła do ~80. Swoją drogą skąd myślicie, że wziął się fenomen golemów i te wszystkie legendy? Gdzie miałem szukać odkupienia, gdy wizowie zamknęli mi moją Jerozolimę? :(
Awatar użytkownika
Eve

Jak to? Przecież Ci dalej stoi ta wieża chwały;)
ODPOWIEDZ