Pozostałe pytania
Re: Pozostałe pytania
Cześć wszystkim. Mam głupie pytanie, jestem casualowym graczem i gram rekreacyjnie. Wiem, że o pewne rzeczy powinno się pytać na mudzie, ale... Miałem sytuację, która mnie mocno zadziwiła na trakcie pomiędzy Wyzimą a Pianą. Wyskoczył na mnie pewien kłapouchy stwór, którego raczej nie powinno tam być. Samoleczący się, walący we mnie jak w bęben i przede wszystkim goniący bez możliwości ucieczki, gdzie nie uciekłem, to po chwili materializował się na tej samej lokacji. Oczywiście sprawnie odesłał mnie do Pana. Czy to jest normalne, że takie moby pojawiają się w świecie na ogólnych traktach? Pytam tutaj, bo wróciłem po kilku latach i chciałem sobie rekreacyjnie pograć. Kilka zgonów zaliczyłem już z własnej winy i poodrabiałem, ale ten ostatni to jakaś masakra i bardziej to wyglądało na wykonanie wyroku śmierci. Ta sytuacja dość skutecznie zniechęciła mnie do dalszej gry i nie planuję powrotu, pytam jednak z czystej ciekawości, bo na kilka epizodów gry przez ostatnie dwadzieścia lat nigdy coś podobnego mi się nie zdarzyło.
Re: Pozostałe pytania
Są rózne historie i czasem się zdarza, ze czlowiek padnie z nienacka.
Do Arki trzeba miec cierpliwosc.
Do Arki trzeba miec cierpliwosc.
W oczekiwaniu na TE święta.