Zarabianie i wydawanie
Re: Zarabianie i wydawanie
Dla mlodych postaci, kasa poczatkowo jest problemem. Szczegolnie gdy trzebapostac wytrenowac. Najszybciej i najlatwiej mlodej postaci jest zarobic na paczkach, Gdy polstac ma zawod zrobiony kasa staje sie bezuzyteczna i wlasciwie w realiach tej gdy nie ma zadnej wartosci.
Zawsze mozna zmienić zawód etc...
Yo
Paczki + po drodze ziółka, da się wyżyć. Udało mi się tą metodą uzbierać na większość trenerów.
Paczki + po drodze ziółka, da się wyżyć. Udało mi się tą metodą uzbierać na większość trenerów.
Czy łowienie ryb podchodzi pod jakąś umiejętność?
Nie ma umiejetnosci "lowienie ryb"
Gracz musi sie nauczyc tylko "zawies rybke na kotwiczce;zarzuc wedke"
Chociaz teraz jak juz napisalem to ... moze lowiectwo? Ale nie sadze...
Gracz musi sie nauczyc tylko "zawies rybke na kotwiczce;zarzuc wedke"
Chociaz teraz jak juz napisalem to ... moze lowiectwo? Ale nie sadze...
W oczekiwaniu na TE święta. 
A gdzie można kupić przynęty?
Lowilem baardzo dawno temu, ale moze sie nie zdezaktualizowalo...
Ogolnie idz do sklepu podroznicznego w novigradzie czy nuln (tylko te dwa znam z ekwipunkiem wedkarskim) i popatrz co tam sprzedaja.
Mozna lowic na:
- Kulki chleba (chyba)
- Robaki
- Rybki
Ogolnie idz do sklepu podroznicznego w novigradzie czy nuln (tylko te dwa znam z ekwipunkiem wedkarskim) i popatrz co tam sprzedaja.
Mozna lowic na:
- Kulki chleba (chyba)
- Robaki
- Rybki
W oczekiwaniu na TE święta. 
Czy jest miejsce gdzie nie można atakować graczy?
Zabił mnie Bezwzgledny masywny ogr w mieście Bogenhafen czterema ciosami. Zabrał wszystko, ciała też nie ma (w karczmie której się obudziłem też nic nie było). W miejscu w którym mnie zabił też nic niema.
Zabił mnie Bezwzgledny masywny ogr w mieście Bogenhafen czterema ciosami. Zabrał wszystko, ciała też nie ma (w karczmie której się obudziłem też nic nie było). W miejscu w którym mnie zabił też nic niema.
Wie ktoś do czego służy szpadel?
Według zasad nie można atakować innych graczy po zalogowaniu na lokacji startowej. Nie można też atakować bez podania powodu, ale tutaj już kwestia interpretacji.Memnos pisze: 17 lut 2024 12:34 Czy jest miejsce gdzie nie można atakować graczy?
Jedynymi miejscami bezpiecznymi są tzw. safelocki - z reguły są to gildie lub ich pomieszczenia, do których nie wejdzie każdy