Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Haern - jak ja testowalam to bylo mniej wiecej tak: o, fajnie, działa kilka razy pod rząd, super sprawa. O, raz nie zadziałało, o, drugi... i tak z 6 razy. Nie wiem na czym ta zmiana skutecznosci polegała - ta sama drużyna, wlasciwie mniej wiecej takie same moby, zmeczenia mentalnego nie zaobserwowalam. Ciekawi mnie, czy to jest jakis zmyslny system (byc moze dla mojego humanistycznego umyslu zbyt skomplikowany), czy tez calkowity random (ktory dodatkowo dziala tak samo na mistrz umie, jak i nizej).
Strielaj, eta amierykanskie trolle!
A czy czasem dosc niedawno nie zostal nikt skasowany na arce za posting (agresywne posty dotyczace stowarzyszen i balansu) na forum jako za lamanie zasady mieszania swiatow? W tej sytuacji dostrzec mozna obustronne mieszanie swiatow, wyglada to dosc niemilo.Rafgart pisze:bo na przyklad wyjawia mechanike stowarzyszenia do rozgrywania jakichs gierek na forum
Ed. Dla sprostowania nawias.
Faiga, glowe daje ze ogromne znaczenie ma umiejetnosc 'walka w szyku' mobka.
Stary miecznik najmow , mial cholerne problemy schowac sie przed ciosami zakonnika
Paulie, na twoje pytanie byla juz odpowiedz. Ze wymaga to sporych zmian w mudlibie. (tak pamietam)
Stary miecznik najmow , mial cholerne problemy schowac sie przed ciosami zakonnika

Paulie, na twoje pytanie byla juz odpowiedz. Ze wymaga to sporych zmian w mudlibie. (tak pamietam)
Paulie: prawda boli, co nie? ;]
-
Tipi: W większości awarii samo Cię wywali. Przypadkowe zerwanie dużo więcej chyba kłopotów wnosi. Trzeba pilnować delikwenta, czy i kiedy się obudzi. Zatem po co - automatyczny parkomat? 

Cird: tu masz rację. Boli dostawać po dupie od gości drących się "NA POTEGE POSEPNEGO CZEREPU..." albo "Kto tankuje?" 

Taa... A na grindowanie sie oburzacie... 

Bo tematy na forum dyskusyjnym nie sluza do dyskusji.
------
Na mnie nie patrzcie, ja tu tylko expie!
Faiga:
A z graczami testowalas?
Dwoch legionistow VS korsarz - 30 prob wycofania, zadna nieudana.
Dwoch legionistow VS fanatyk - wycofanie udane za siodmym razem.
Poziomy dosyc wysokie, umy pelne.
Poziom przydatnosci speca poza expowiskami z pojedynczymi mobami - zerowy.
Ocena w porownaniu do formacji - marna, chociaz rozumiem, ze formacja byla bardzo rzadko stosowana, bo nigdzie zapewne poza OHM czy KM nie ma wiecej jak 2-3 legionistow (w porywach!), i faktycznie nie byla przydatna dla innych graczy. Miala swoje plusy, ale niestety tez sporo minusow i ograniczen. Oddajcie golemy
A z graczami testowalas?
Dwoch legionistow VS korsarz - 30 prob wycofania, zadna nieudana.
Dwoch legionistow VS fanatyk - wycofanie udane za siodmym razem.
Poziomy dosyc wysokie, umy pelne.
Poziom przydatnosci speca poza expowiskami z pojedynczymi mobami - zerowy.
Ocena w porownaniu do formacji - marna, chociaz rozumiem, ze formacja byla bardzo rzadko stosowana, bo nigdzie zapewne poza OHM czy KM nie ma wiecej jak 2-3 legionistow (w porywach!), i faktycznie nie byla przydatna dla innych graczy. Miala swoje plusy, ale niestety tez sporo minusow i ograniczen. Oddajcie golemy

Nie wiem czy wiesz, ale elfy z loren to titl z pochodzeniowki, a nie lesniacki, wiec elfy z loren nie musza i czesto nie mieszkaja w loren.Aslinth pisze:Nie wiem o jaki brak aktywności Ci chodzi?Nie wiem czy wiesz ale Elfy z Loren mieszkają w Loren i to dlatego jest ich tam tak dużo i koło tego miejsca sie kręcą.
I wiadomo, ze wychodzicie: do obozu mutantow i na orcal