Podziękowania dla graczy
Re: Podziękowania dla graczy
Chcialabym podziekowac Mithari za jej fantastyczny taniec na rurze. Jeszcze nigdy w nikim kawalek Lemon Tree nie wzbudzil takich emocji. OS+SC Love Forever <3.
PS. Tak. Ja spiewalam.
PS2. Prawie spadla.
PS. Tak. Ja spiewalam.
PS2. Prawie spadla.
"Żeby więcej expić, musisz więcej expić!"
"Ataman klaszcze w rytm wpierdolu."
"Ataman klaszcze w rytm wpierdolu."
Dziekuje Tahirze za piekny wokal, a takze poprowadzenie w tańcu do Anny Jantar. Muzyka konczy wojny, szerzy milosc. SC + OS <3
Sometimes to stay alive you gotta kill your mind.
-
Chciałam serdecznie podziękować wszystkim graczom, którzy swojego czasu mocno lobbowali za zmianą systemu magików, co mniej lub bardziej wiązało się z tym, że min. gildia w której mam przyjemność grać miała magików kilkadziesiąt na Apokę.
Dzięki zmianie, Ci którzy chociaż nieraz coś mieli (Ralandil miło było Cię spotkać wczoraj
) teraz nie mają nic, a Ci którzy mieli wiele, wciąż mają dużo bowiem, grają, organizują się, są aktywni, nie tylko po forach, ale przede wszystkim w grze, za co im serdecznie dziękuję.
Co ciekawe, Ci którzy wówczas najgłośniej podnosili wrzawę, robili ankiety itd. teraz... zniknęli. Pozdrawiam ich i również dziękuję.
Dzięki zmianie, Ci którzy chociaż nieraz coś mieli (Ralandil miło było Cię spotkać wczoraj

Co ciekawe, Ci którzy wówczas najgłośniej podnosili wrzawę, robili ankiety itd. teraz... zniknęli. Pozdrawiam ich i również dziękuję.
Dla moich małych rozrabiaków ze Skellige!
Dziękuję!
Pięknie!
Dziękuję!

A ja na pierwszym miejscu dziękuję Ellaxowi i dalej: Tamirze oraz Elfom z Twierdzy. <3
Odpowiadając niejako Llarze, dziękuję za tak liczne stawienie się w niedzielę tym bliżej i tym dalej mieszkającym, tym wyższym i tym niższym Długouchym! Nie spodziewałam sie tak licznego grona. Oby nastepnym razem też nas tyle było, albo i więcej <3
Rezolutna elfka mowi filozoficznie w Starszej Mowie: Swiat dzieli sie na elfki, ktore potrafia lepiej zabic potwora i lepiej zabic dziure w stodole.
Dziękuję Radgastowi. Aż mi się przypomniały najlepsze lata arki. Kot rozbił bank
Dzięki wielkie i do zobaczenia na trakcie!

Dzięki wielkie i do zobaczenia na trakcie!
Do usług 

Pomyślałem zrazu, że kłamie każdym słowem
Ów chromy dziadyga ze swym złośliwym okiem
https://www.youtube.com/watch?v=NT5-bXQSWy8
Ów chromy dziadyga ze swym złośliwym okiem
https://www.youtube.com/watch?v=NT5-bXQSWy8
Dziękuję organizatorom, Orchis, Rosie, Yessiel, Nahaanowi i Chivassowi, pomagającym, jak Pankrac i Margas i Kuzyn wypiekający łakocie za ŚWIĘTO PĄCZKA, jak i tym, którzy na nie przyszli.
Piszcie w Logach i Opowieściach jak erpegowaliście skutki obżarstwa, może pomyślimy o nagrodzeniu najbardziej twórczych autorów!

Dołączam do podziękowań, daliście z siebie ile mogliście, i widać było wśród was ogólne zadowolenie 
No i dziękuję gościom którzy przyszli, jakby nie patrzeć to wy tworzycie atmosferę

No i dziękuję gościom którzy przyszli, jakby nie patrzeć to wy tworzycie atmosferę

".....mam gdzieś w wysłanych maila którego zacząłem od "Ceadmil". w sensie... służbowego..."