Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
Pytanie pierwsze :
Czy w zwiazku ze zmianami w ukryj sie/skradaj sie planowana jest na Arkadii akcja "Posadz drzewo" w celu ratowania gatunkow zagrozonych wyginieciem a opierajacych sie na ukrywaniu/skradaniu sie ?
Pytanie drugie :
Dlaczego zawod zboja traktowany jako tzw zawod druzynowy nie ma w zestawie takowych umiejetnosci a mechanika speca ogranicza jego uzycie wlasnie w walkach druzynowych. I czy zboje dostana cos w zamian skoro ich ukryj/skradaj sie na chwile obecna znaczy tyle co nic ?
Pozdrawiam.
Re down:
A dopiero co tlumaczylem ci ze to nie byl placz tylko moja opinia o zawodzie scoja. Skleroza i buractwo postepuja widze.
Czy w zwiazku ze zmianami w ukryj sie/skradaj sie planowana jest na Arkadii akcja "Posadz drzewo" w celu ratowania gatunkow zagrozonych wyginieciem a opierajacych sie na ukrywaniu/skradaniu sie ?
Pytanie drugie :
Dlaczego zawod zboja traktowany jako tzw zawod druzynowy nie ma w zestawie takowych umiejetnosci a mechanika speca ogranicza jego uzycie wlasnie w walkach druzynowych. I czy zboje dostana cos w zamian skoro ich ukryj/skradaj sie na chwile obecna znaczy tyle co nic ?
Pozdrawiam.
Re down:
A dopiero co tlumaczylem ci ze to nie byl placz tylko moja opinia o zawodzie scoja. Skleroza i buractwo postepuja widze.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2009 15:04 przez Gniot, łącznie zmieniany 1 raz.
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
A dopiero plakal na zawody z ukrywaniem sie..
Wiory w zamian dostaly mozliwosc zmiany zawodu.
O faktycznie, ale jak wyglada sprawa ze stazem?:)
ja proponuje wogole zabrac ukrywanie z arki a partyzantowi dac speca z 1-szej linii ;]
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
A ja proponuje zabrac ukrywanie partyzantowi i nozownikowi nic im nie dajac w zamian. Za to mysliwemu dodac ze 30 umow w ukrywaniu i przemykaniu.
Szukasz nowego nalogu?
Spróbuj tego
Spróbuj tego
Dol:
Zartujesz chyba... to byla proba rozladowania napiecia po upiornym pytaniu, ktore usunieto
Zartujesz chyba... to byla proba rozladowania napiecia po upiornym pytaniu, ktore usunieto

Ostatnio zmieniony 14 paź 2009 20:33 przez Ennyen, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam wrażenie, że go nie lubisz w grze
i tę niechęć przenosisz na forum...
i tę niechęć przenosisz na forum...
Dokladnie. Zdala by sie informacja co i jak odnosnie otwarcia Arkadii.