Zrobienie w miare przyzwoitego poziomu (wiele/kawal) zajmuje GPkowi jakies dwa tygodnie - zaczynajac od zera/zalozenia postaci - wiec zadna rewelacja.
Dalsza i koncowa faze dyskusji przeniose tutaj, zeby za bardzo nie smiecic.
Dyskutowac sie z toba Rafgarcie na forum nie da, bo albo masz odgorne zalozenia o swojej racji albo nie dopuszczasz, ze moglbys sie pomylic (wiekszosc wizow ma zreszta to samo).
Dla ciebie moje pytania to rzucanie bezpodstawnych oskarzen albo zglaszanie czegos co mi przeszkadza w zabijaniu innych. Przytocze tu pare przykladow, ze tak nie jest.
1.) Dlaczego usunales fragment loga z Voethem? byl jak najbardziej konkretny, do tego prawdziwy i zgloszony na arce oraz starym forum. Pokazuje gigantyczne roznice w dzialaniu MG.
2.) Sprawy zielarza AJ nie odpuszczalem naprawde bardzo dlugo. Dotyczylo to uma spostrzegawczosci, ktory byl ponizej poziomu GP. Wizowie namietnie zarzekali sie, ze nie jest to zaden blad i dokladnie tak ma byc, a zmian zadnych nie przewiduja (moze kiedys rozwiniecie zawodu). No i mamy kolejny cud - spostrzegawczosc zostala zmieniona na plus.
3.) Tabliczki z niepodpietymi enpecami lub podpietymi bardzo blednie - dajace wymierne korzysci jednemu stowarzyszeniu, a utrudniajacr bardzo innemu (zeby nie bylo zaraz wielkich jazd jak to korsarzem jade po wiorkach - nie chce mi sie logowac na inna postac i pytac o to samo).
4.) Zabezpieczenie pewnego magika z Daevon (znowu sie rudym obrywa)
5.) Problematyczne kotwiczki i wedki ze skell - bo tak ma byc! (jest taka plotka, ze nuln, uber, krojc itd sa potentatami rybackimi, a skell dostalo bloka)
6.) Globalny blad z ziolami, ktory nie tylko psuje gre ale tez uderza w tego biednego AJ zielarza - czyniac go zbednym
7.) Nieszczesne bonusy z ukrywaniem/zmeczeniem w obu domenach - zglaszanie nic nie daje, wiec niemozliwe ze to jest blad! a kombinujac w strone realnosci - juz widze 5 osob chowajace sie w malym pomieszczeniu do ktorego wchodzi kolejne 5 osob i nie moga sie zobaczyc

Tutaj jeszcze trzeba poruszyc sprawe w ktorej jak czegos sie nie da/nie chce/nie mozna zrobic to jest zaslona z REALNOSCI ale jak cos zostaje spieprzone to jest GRYWALNOSC

albo na odwrot
8.) Pare razy Rafgarcie usuwales mi pytania/notki korzystajac z argumentu, ze mialy niepoprawna forme - ja prosilem o podanie odpowiedniej formy, odpowiedzi brak
Dodatkowo kompletnie nie wiem w jakim celu zostalo zalozone to dziwne logowanie z powiazaniem forum/arka - teraz to juz wybitnie odpowiedzi moga byc udzielane na zasadzie " o xxx to znowu on..." a moze warto wprowadzic nowy trend - kasacje za forum i rozmowy ze znajomymi :]
Sarkastyczne Pozdro
W razie pytan polecam prywatne mesgi, ktorymi tak gardzisz.