Tercoral pisze:Stestowane na szkieletach w lyrii na pelnym nozowniku wiec nie taka bzdura. Moze masz inne doswiadczenia. Ja nie umiem w Ishtar.
Jeszcze napisz, że miałeś sztylety tylko z kłutymi obrażeniami

Pójdź teraz fanatykiem z dwiema broniami z kłutymi obrażeniami na te same szkielety. Wnosiek. <Wybrana przez Ciebie broń> nie działa na nieumarłych. Rodzaje obrażeń vs konkretne moby to faktycznie tajemnica wszechświata
Tercoral pisze:Wczoraj mialem pelna kondycje i mnie dwoch takich zaskoczylo, nie spadlem nawet o kondycje... Tzn ja sie ciesze, bo nie padlem, ale... faktycznie to mogli, by troche podpakowac. Na moby i na graczy. Mam przeswiadczenie, ze cos jest nie tak i tyle.
W zeszłym tygodniu, max 2 tygodnie temu. Dwa npce z zawodem nożownika zjechały legionistę w pełnej płycie na wielce ze świetnej do złej, a barbarzyńcę, również w pełnym secie ciężkiej zbroi, na legendzie do rannego.
Mając do niedawna partyzanta, a wcześniej długo, długo nożownika na swoich expowiskach po ataku z zaskoczenia mobek zwykle był od lekko rannego do złej, w zależności jak się wylosowało. Dmg z ukrycia jest ok, to samo skradanie się/ukrywanie się jest zbugowane. W pvp atak z zaskoczenia to zwykle 0-2 kondycje.