Komentarze do Pytan
Re: Komentarze do Pytan
No, ale kazdy to wie po co wdajesz sie w jakies dyskusje?
Ja tam tez nic nie wiem, ale po mojemu to zbalansowali im w imperium jakies nie-do-konca-wyjebane expo...
Polelfka namysla sie nad czyms, cichutko szumiac.
Przetestowalem i usunelem zapytanie tak zbalansowali kilka expowisk i chyba dlatego wydawalo mi sie ze obcieli wszystko.
Karid, nie bierz tego jakoś osobiście, ale pomyślałeś może, żeby z wrogą gildią zacząć walczyć na arce, a nie na forum? Skoro wiesz, że jest opcja walki dwoma magikami, trzeba było brać nożownika albo przepakowanego partyzanta na nożach. Jak swego czasu Twój komendant walczył takimi dwoma, to nikt o to żalu nie miał.
Karid: Jak nie ukrywanie to 2 sniezki ? CO nastepne bedzie? Apel o usuniecie duala ? czy moze tropienia (partyzant tez ma wysoko)
"Każda mutacja musi mieć czas rozwoju. Najpierw jest taki mutant, taki mutant... A później taki duży mutant"- A.Kwasniewski
Pytanie było już zadawane wcześniej. Odpowiedź: według widzimisię kodera za zgodą AoB.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
I tam, niech skasuja scGotmir pisze:Karid: Jak nie ukrywanie to 2 sniezki ? CO nastepne bedzie? Apel o usuniecie duala ? czy moze tropienia (partyzant tez ma wysoko)

Udalo sie juz placzkom niemajacym pojecia o tym zawodzie, wyplakac obciecie zawodu partyzanta?