Pordor - po to są takie lokacje
jak się dobrze zamaskować w krzakach to do usranej cię nie znajdą
tylko fakt, że więcej czynności powinno ujawniać ukrytego (słynne podnoszenie),
skoro, jak zostało wyjaśnione przez wizów, ukrywanie oznacza leżenie plackiem
a w ogóle po co gadanie, że ktoś ma za dobrze, skoro teraz każdy może mieć każdy zawód
no i pamiętajmy, że ukrywacze to [podobno] leszcze w starciu i powoli im się expi
Karid: I co jeszcze da się zrobić, żeby nikt nie był w stanie Ci się ukryć? Skoro uważasz, że zawody bazujące na ukrywaniu są tak przegięte, to trzeba było wybrać jeden z nich. Myślę, że podczas expa różnicę byś zauważył. Nie wyobrażam sobie gry takim cienkim zawodem jak partyzant, a jakby mi jeszcze ukrywanie zabrali, to strzeliłbym sobie w łeb.
Re up:
Na chwile obecna z zawodow z ukrywaniem przegiety to jest scojak. Piekny zestaw umow do tego dwa spece... rozne bronie do wyboru. Zyc nie umierac. Spokojnie i bez ukrywania mozna sobie na nim pykac... a ze expic w grupie musisz ... jakis minus musi byc .
I tak Karid ma racje ukrywanie/skradanie sie wymaga przerobek jest malo realne...
2011.04.01
Gniot Adiutant Kapitana Kompanii Gryfa, Walczacy z Wiatrakami, Miecznik z
Paweza, Naczelny Madrala Arkadii, Ogr o Elfich Uszach, Elf o Ogrzym
Rozumku, Zastepca Szefa Muminkow z Obozu Najemnikow, Arcydzielo
Sztuki Cukierniczej
I taka gadka non stop. Mam scojaka i uwazam ze to lipny zawod, Ty nie masz i uwazasz ze jest zajebisty.
Ja nie mam zboja , ale uwazam ze to przepakowany masakrycznie zawod. Ty masz i uwazasz inaczej.
Ja mam partyzanta, a teraz wiem ze wolalbym jednak nozownika z racji wiekszego offensa.
To moze jak wypisujesz juz jakies madrosci to dodaj 'moim zdaniem'
A Pytanie do Administracji, przeciez juz dostales nie jedna odpowiedz ze nic nie bedzie zmieniane w zboju?
Gniot pisze:Re up:
Na chwile obecna z zawodow z ukrywaniem przegiety to jest scojak. Piekny zestaw umow do tego dwa spece... rozne bronie do wyboru. Zyc nie umierac. Spokojnie i bez ukrywania mozna sobie na nim pykac... a ze expic w grupie musisz ... jakis minus musi byc .
I tak Karid ma racje ukrywanie/skradanie sie wymaga przerobek jest malo realne...
Oczywiscie 2 spece w tym jeden aktywny tylko zza plecow, uciete expo, dual na poziomie ktory robi wielki dylemat czy nie dwurek , expienie samemu prawie nie mozliwe, dual w porownaniu do innych zawodow(ktore posiadaja dual) jest bardzo kiepski, przegiety zawod bo ma wiele minusow a co powiesz o mieczniku ktory ma ofensa bardzo dobrego przegiete umy defensywne walke w szyku i zaslony i 0 minusow napewno ten zawod nie jest przegiety a wiorki jest . Ocena godna gniota bo wzial jeden z najslabszych zawodow na arce i teraz placze jakie inne zawody sa przegiete ( kazdy ma wybor) ale nie przesadzaj ze swoimi opiniami.
Zapomnialem skomentowac pytanie gniota do administracji,jesli wizowie uwazaj ze zawod zboja jest bardzo specyficzny i dlatego ma wybrana jedna bron ktora najlepiej nadaje sie do ogluszania, sprobuj napisac opisy nowych maczug dwurecznych bo uwazam ze teraz brak dobrych nie magikow lub tez zadaj pytanie o poprawienie istniejacych maczug dwurecznych .
Ps:Zapomnialem dodac ze zawod zboja jest specyficzny gdyz tylko on (z masowek) posiada umiejetnosc ogluszania i speca ofensywnego co robi z niego wrecz bardzo ceniony zawod druzynowy.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2009 11:00 przez Krobelus, łącznie zmieniany 1 raz.
Re up i up up:
Wy to macie najwyrazniej problem z glowa. Nikt nie placze juz opinii wydac nie mozna nawet bo sami zaczynacie zawodzic jak zawodowe placzki... Mowa byla o zawodach z mozliwoscia ukrywania wieksza od gp a Korba mi tutaj takie ciezkie dziala wytacza jak "miecznik"
Mnie ciecia ukrywania/skradania sie tez dotycza i dotyczyc beda najwyrazniej na to laskawie uwagi nie zwrociliscie. I tak takie poprawki jak blok na zapalanie swiatla kiedy jestes ukryty i masa innych drobnych szczegolikow jest potrzebna (jeszcze mozna zapalic lampe odlozyc i podniesc bedac ukrytym - tez do poprawki). Czasowe wydluzenie ukryj/skaradaj sie tez pewnie przyjdzie z czasem i tak powinno byc nie wspominajac o smiesznych elfach ktore kryja sie za krzaczkiem ubrane w lsniaca blyszczaca 24 karatowa zbroje plytowa.
"Ps:Zapomnialem dodac ze zawod zboja jest specyficzny gdyz tylko on (z masowek) posiada umiejetnosc ogluszania i speca ofensywnego co robi z niego wrecz bardzo ceniony zawod druzynowy."
Wiesz jak wyglada czestotliwosc i celnosc tego speca na jakiej zasadzie dziala ? Jak nie masz pojecia o temacie to sie nie udzielaj bo wrecz* sie osmieszasz publicznie.
Tipek na scojaku na dwa miecze rozjezdzal mnie bez problemu ... ba potrafil zajezdzic gladiatora / miecznika ... wiec przestancie chrzanic ze ten zawod jest slaby jedyny prawdziwy mankament to to ze samemu nie poexpisz.
2011.04.01
Sztuki Cukierniczej
Wiesz jak wyglada czestotliwosc i celnosc tego speca na jakiej zasadzie dziala ? Jak nie masz pojecia o temacie to sie nie udzielaj bo wrecz* sie osmieszasz publicznie.
Tipek na scojaku na dwa miecze rozjezdzal mnie bez problemu ... ba potrafil zajezdzic gladiatora / miecznika ... wiec przestancie chrzanic ze ten zawod jest slaby jedyny prawdziwy mankament to to ze samemu nie poexpisz.[/quote]
Czy ja pisalem cos o czestotliwosci i celnosci ? Chyba nie raczej chodzilo mi ze jak "wejdzie spec" to w druzynie jest bardzo przydatny ale ty chcialbys zeby twoj zawod byl zajebisty 1v1 ze osoba z toba walczaca bylaby prawie caly czas olguszona jak kiedys palkarz najmitow ( mysle ze to raczej bujna wyobraznia) a co do tipek zajechal gladiatora zapewne na nizszym poziomie bo go nie mogl trafic i jest duzy random co do sparingow na arkadii ( i tak powinno byc) a zawod zboja jest typowo opcja nastawiona na druzynie jak zawod wiorki , i to ze cie ukrywanie zbytnio nie obchodzi bo masz bardzo nisko umiejetnosc i wolisz zeby calkowicie przycieli niz by ktokolwiek mial z tego korzysc to wszystko jasne (pies ogrodnika).
Ps : Co do pytania. Zrob opisy nowych macek dwurecznych albo popros wizow o poprawienie nie ktorych jak ci brak broni.
Re up:
"A Ty chcialbys"...to co za bzdurne gadanie. Zadalem pytanie o dodatkowa bron dla zboja i tego sie trzymajmy a nie zwyciestwa w walkach 1v1 . Chcialbym mloty (oczywiscie z blokiem na granit) bo dwa ogluchy to by byla przesada prawda ?:P "Wolno mi chciec" ? Czy tez na forum jest to zabronione ?
Re down:
Niech Ci bedzie. Ino wspomne ze wzgledem innych zawodow z ukrywaniem ma najlepszy zestaw umow oczywiscie to moja subiektywna ocena.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2009 11:43 przez Gniot, łącznie zmieniany 4 razy.
2011.04.01
Sztuki Cukierniczej
Gniot pisze:Re up:
"A Ty chcialbys"...to co za bzdurne gadanie. Zadalem pytanie o dodatkowa bron dla zboja i tego sie trzymajmy a nie zwyciestwa w walkach 1v1 . Chcialbym mloty (oczywiscie z blokiem na granit) bo dwa ogluchy to by byla przesada prawda ?:P "Wolno mi chciec" ? Czy tez na forum jest to zabronione ?
To nie zaczynaj marudzic pierwszy na forum jaki przepakowany zawod wiorki zyc nie umierac tudziez opisujac pierwszy kto kogo pokonal 1v1 a co do mlotow nie mam nic przeciwko. Tylko mam taka prosbe przestan byc krolem forum i ustep kiedys innym w napisaniu ostatniej notki na dany temat