Na 75% lub pelnym zawodzie rozumiem?Stanno pisze:Da się ekspić, potwierdzam.
Dzięki, serio, przez cały czas gdy nawet o tym nie pomyślałem. Tylko wyjaśnij mi, jakim cudem moja postać - ciekawy świata elf, który nie lubi sobie babrać rączek krwią - ma wytłumaczyć, dlaczego nagle z odkrywcy stał się na przykład fanatykiem?Jest tyle zawodów do wyboru
Powiedz to wszystkim młodym graczom, którzy reputację na poczcie mają żadną, a i tak muszą się ścigać z innymi graczami, skóry ze zwierza nie wytną, bo mają, kto by pomyślał, zbyt mało wytrenowane łowiectwo, ze szczątek również raczej zbyt wiele nie wezmą, bo prędzej coś zabije ich niż oni coś, a jeśli już, to maja zbyt małą wiedzę, by wyciąć cokolwiek, a potem jeszcze problem, gdzie to sprzedać, bo o magu spod Mariboru to pewnie jeszcze żaden z nich nie słyszał.Nie macie pieniędzy? To zaróbcie
Nie wiem czy do mnie pijesz, ale moze przeczytasz kilka moich wczesniejszych postow i zobaczysz ile miejsc zwiedzilem. Juz dawno zadek nie jest przez to tlusty. Zgodze sie ze wiele mozna dalej wbic bardzo szybko. Zreszta ja nie biadole ze jest lipa na arce, bo ja sobie poradze. Zaczalem dyskusje bo expilem przed zmiana, i probowalem cokolwiek zrobic po. Poczulem ogromna roznice i zapytalem czy inni tez tak maja. Zreszta dzisiaj sprawdzalem dwa expowiska, bardzo blisko jednego z wiekszych miast. Jedno jest typowym miejscem gdzie po 2-3 mobkach odpoczywam bo jestem w zlej. Na drugim nie schodzilem ponizej lekko, wiec cialem caly czas. Efekt? Taki sam czas w postepach, na pierwszym postepy po 12-16 mobkach, na drugim po 45. Czas: 45min. Akurat mam bardzo duzo wolnego czasu, wiec moge sobie pozwolic na jakies postepy. Jak ktos gra 2h dziennie no to faktycznie pozniej bedzie mial katorgeGonred pisze: Może, jak Abuan pisał, czas ruszyć tłuste, wygodne zadki i poszukać ekspowiska dla siebie, a nie lamentować i narzekać.
W tej chwili mam za wysoki poziom na obecny staz. Na snotach expa nie mam (bronie na zadowalajaco nie pozwalaja na bicie mocnych mobkow), a na ich wiekszych kompanach exp jest meczacy z powodu zbyt niskich umow. Lapiesz o co przynajmniej mi chodzi? Pozostaje albo nie zwracac uwagi na postepy i poprostu przyjac taktyke "punkcik do punkcika.." (tak zrobilem i sie dobrze bawie w mojej ekipie) albo idlowac 5h tygodniowo az umy pozwola na cos wiecej jak 1h na postepStaż? też nie widzę problemu, każdy przez to przechodził, te kilkanaście tygodni mija szybko, nawet się nie obejrzycie jak będzie koniec i 75% umów do dyspozycji.