jeden z poczytlionow krasnoludzkich az poczal ukrywac swa obecnosc w kto xD taki terror zasial.

Nie dosc ze lysy to i wredny

Jak najbardziej Klub Obieżyświatów, jest klubem dostępnym. Fluxa krąży po całym Ishtar (w tym i na Skellige). Gnomy również.Boskin pisze:Czy obiezyswiaci dalej sa dostepnym klubem? Przelazlem chyba na jednym podejsciu wszystkie trakty w Ishtar i ani jednego gnoma czy Fluxy nie spotkalem. Chyba, ze sie na wyspy tez potrafia przenosic?
Ukrywanie działa naprawdę świetnie, to skradanie się jest bardzo mało skuteczne. Ja nie mam nawet jeszcze całkowicie ukończonego ogólnodostępnego myśliwego, ale jeżeli się ukryję na pustej lokacji - czy to w lasku goblinów, czy na orkach koło Kreutz i w międzyczasie na lokację wejdzie dowolna liczba goblinów czy orków, to nie są w stanie mnie zauważyć, nawet w dzień, bez względu na liczbę i siłę, można wtedy ich też zaskoczyć silnym atakiem. Niestety ta sama grupka, jeżeli się na tę samą lokację zakradnę, nawet w nocy (choć czasem się udaje, nawet na sporej grupce, więc nie jest to kompletnie obcięte), natychmiast mnie dostrzega i nie jestem już ukryty, idą ataki.Jadugar pisze:Cześć Arkadiusze,
Chciałem zapytać o kwestię ukrywania. Wróciłem do gry po przerwie i założyłem sobie partyzanta. Zawód wytrenowany na max bez polecenia stowarzyszenia, poziom dość niski bo tylko kawał - rasa człowiek. Problem w tym, że na moje oko ukrywanie przeciw mobom jest zupełnie nieskuteczne. Widzą mnie nawet najsłabsze gobliny w lesie.
Zastanawiam się czy to się jednak zmieni po dotrenowaniu do 100% czy generalnie obecnie ukrywanie na moby jest już zupełnie bez sensu? Jak oceniacie siłę speca partyzanta z pierwszej linii w kontrze z innymi zawodami?
Pozdrawiam!
J.