Gdzie mogę znaleźć... ?
Re: Gdzie mogę znaleźć... ?
Czy Fluxa i jej koledzy nadal podróżują po traktach Ishtar ? Według osób pytanych na Arce podobno tak, ale trzeci dzień chodzę w kółko i nie spotkałem na drodze żadnego npca (wydaje mi się że kiedyś było ich trochę na drogach).
Tak.Abbadon pisze:Czy Fluxa i jej koledzy nadal podróżują po traktach Ishtar ? Według osób pytanych na Arce podobno tak, ale trzeci dzień chodzę w kółko i nie spotkałem na drodze żadnego npca (wydaje mi się że kiedyś było ich trochę na drogach).
<Gruer> troche wiocha by byla z jakas inna elfka wyjsc na miasto ale ty jestes ziomalka
<3<3<3
Pam pam
<3<3<3
Pam pam
Niekoniecznie po traktach. Ale też. Radzę ich nie szukać (choć nie jest to bezsensowne), ale poczekać aż się wpadnie na któregoś. Pomaga pokolorowanie sobie "gnom" na czerwono.
Po cóż Ci jad z ust sączyć? Czyż serce to nakazało?
Oczyść swe myśli dziecko, byś martwym za życia nie było.
powiem tak, niedaleko wyzimy chadza taki gnomik... (przynajmniej tam kilkukrotnie go widzialam) porozmawiaj z nim, a na pewno wyjasni Ci dalej, gdzie szukac Fluxy. Powodzenia!
Wilki zawsze wyją przed burzą...
Oni nieustannie podróżują, więc nigdy nie wiadomo gdzie mogą się pojawić. Wyzima to tylko jedna z wielu możliwości.
Po cóż Ci jad z ust sączyć? Czyż serce to nakazało?
a gdzie znajde trenera Barbarzynce?
Everyone is fighting their own battle to be free from their past, to live in the present, and create a meaningful future for themselves. Don't judge, have a heart.
Tak.. wiem... bylem tam.... szukalem... i niemoge znalezc... dlatego pytam...
Polecam zajazd w Brugge. Jest tylko jeden taki i tam wlasnie znajduje sie jegomosc.
@Gulak: zatrzymuje sie tam powoz Maribor-Bodrog.
@Gulak: zatrzymuje sie tam powoz Maribor-Bodrog.
Ostatnio zmieniony 07 cze 2015 12:58 przez Hurio, łącznie zmieniany 1 raz.