Terenes pisze:W "Placzach..." byla ogromna ilosc szczerych podziekowan oraz rzeczowych pytan (i odpowiedzi). Tytul tematu byl bardzo mylacy...
Może już teraz nikt nie pamięta, ale kiedyś ten temat nazywał się 'podziękowania dla czarodziejów'...
Natura takiego tematu nie pozwala na prowadzenie dyskusji, ale jakoś zawsze się w pewnym momencie płacze przeważały nad podziękowaniami tak bardzo, że konieczna była zmiana tematu.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
Ja dziękuję za mnóstwo drobnych zmian(standaryzacja?), przez które muszę czasem zginąć (np. wspinaczka na pewne drzewo<facepalm>) albo się trochę pogłowić (np. zdeponowanie broni przed wejsciem na uniwersytet)
Edit @Dhorw
Deponowanie może sobie być i od początku świata, ale zmienił się sposób. W sumie na +
Ostatnio zmieniony 01 lut 2015 23:49 przez Yves, łącznie zmieniany 1 raz.
Po cóż Ci jad z ust sączyć? Czyż serce to nakazało?
Oczyść swe myśli dziecko, byś martwym za życia nie było.
Uff, dzięki za szybką pomoc. Niby się zna Novigrad, a jednak czasem wejdzie człowiek na Plac Reha i wyjść nie może
A swoją drogą gwardia takiego kręćka dostała, widać, że im trunki w składzie win nie posmakowały
A, i fajna sprawa - zgadzam się! przyzywanie powinno męczyć!
Odnosnie zmian w sklepach z przyprawami:
Ja rozumiem, ze byly potrzebne itp, ale chyba nie do konca przemyslane. Sol i pieprz to podstawa, bez ktorej zadne pieczyste sie nie obejdzie. A teraz wyglada to tak, ze w najwiekszym miescie Ishtar - Novigradzie, ani tez w Oxenfurcie nie ma soli... Po owa sol trzeba wyprawy zamorskie organizowac.
Zglaszam protest! To nie moze tak byc! Chcemy soli i pieprzu w kazdym sklepie z przyprawami!
Kurde, ja mam L4 do konca tygodnia, a tu ktos arke wylacza...
Zycie jest takie niesprawiedliwe
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest powodem tego, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.