Raglak pisze:Dima pisze:Lol

Faktycznie wszyscy musza popierdalac na drugi kontynent zeby expic.
Na trogach robie postepy jakies hmm... 4-5 godzin (zalezy od apoki) na wyvernach 6+. Na banitach robie postepy w jakies 2,5h (Zurwen moze warto tam chodzic w 3-5 osob a nie w 7-8 to zobaczysz postepy szybciej?). .
No tak. Ale kiedys robiles na trogach postep w 5-10minut majac kawal swiata.. Na wyvernach podobnie. MC'ki na wilkach trzaskali postepy tez w takim czasie, ohm na lodowych...itp itd..
Narzekanie ze jakas gildia ma teraz blisko do dobrego expa jest niesmaczne.
czy Dimek pisze ze jest tam taki sam exp jak wszedzie, no sorry, ale to po prostu bezczelne klamstw
Nigdzie tak nie napisalem, nie mam pojecia jakie tam jest expo. Wiem ze przez wiele lat rozne gildie mialy MEGA EXPO pod nosem.. Moze chwila prawdy?
Na utopcach z Milsonem robilem postep w 5-6 min (maja wiele wskakiwal mi postep po 2 grupkach). (Tak bylo przez kilka miesiecy)
Na lodowych z Ovvim robilem postep w 10 min (tu mialem kawal).
Na sluzebnym robilem z Gunnarem na trogach postep w 10min. Ty robiles pewnie szybciej. (j.w trwalo to kilka miesiecy, mafia az sie nudzila majac za duze lvle)
Na zbugowanych hashutach robilismy nieboty w 40min... Na forcie tak samo...
Z WKS'ami w Lyrii postep szedl ok. 20-30min.
Na Kadrin/Krasnych/Behemocie/Rybach w ogole co 1 moba skakal poziom postepow.
Nie zapominajmy o scoiakach i berkach. Mekan i AK.
Zaraz napisza to bzdura, bo by latali na mega lvlach. Ano latali, hufiec, mafia, mc, zt, najmy..
Wiekszosc gildii mialo 1 klikniecie na mapperze do mega expowiska.
Na szczescie wszystko sie pozmienialo, ktos dostrzegl balans i jakos to idzie... Ale teraz narzekanie ze ktos ma blizej czy cos.. No litosci.