Płacze na magów
Re: Płacze na magów
Yarrid wyraźnie napisał, że prosi aby tego typu uwagi były zgłaszane na mudzie przez komende 'zgłos mg'.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
A ja chciałem serdecznie podziękować w imieniu swoim i KM.
100% swiata zostalo opanowane przez Ciemnosc.
Dziękuję za pracę nas Krasnoludami i Krasnoludkami również też
"Ni ma gorszyj bestyi na świcie, niżli uzbrojona krasnoludzka baba w pełnym galopie"
Postanowiłem znów pograć ale pojawił się problem, zmieniłem system na OS, poszukiwania dobrego klienta nie były owocne.
W końcu odpaliłem oficjalnego klienta na stronie i okazuje się że nic więcej mi nie potrzeba, dzięki!
W końcu odpaliłem oficjalnego klienta na stronie i okazuje się że nic więcej mi nie potrzeba, dzięki!
Przez jakiś czas Arkadia będzie zamknięta z powodu nieprzewidzianej awarii.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
Może nie zrobimy więcej niż jesteśmy w stanie, ale postarajmy się, żeby to nie było dużo mniej.
— Andrzej Sapkowski "Pani Jeziora"
— Andrzej Sapkowski "Pani Jeziora"
- Herenvarno
Drobny zart (zlosliwy, bo jezeli chocby co godzine nie ma autosave, to 12 godzin zdobywania kasy wzielo w du...)...
Najwidoczniej mozemy odetchnac pelna piersia, pozostale "awarie" sa przewidziane.
#Edit:
Nieprzewidziane mile zaskoczone, stan monet ten z przed awarjii (autosave jak z automatu dokladnie przed awaria)
Najwidoczniej mozemy odetchnac pelna piersia, pozostale "awarie" sa przewidziane.
#Edit:
Nieprzewidziane mile zaskoczone, stan monet ten z przed awarjii (autosave jak z automatu dokladnie przed awaria)
Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Temat płacze, to i ja popłakam. ;-; Dzisiaj, jak gra została wyłączona dla graczy siedziałyśmy sobie z Shiris na moim dywanie i dywan wsiąkł w podłogę. Nowy był, ledwo kupiony. ;-; Zuuoo.
Shiris, Ty stary zbereźniku, przestań molestować literkami młode dziewczęta.
Dlaczego mam niejasne wrażenie, że cofnęła mi się wybiórczo postać? edit: Się problem rozwiązał w sposób dla mnie niejasny, ale alarm odwołany.
Dlaczego mam niejasne wrażenie, że cofnęła mi się wybiórczo postać? edit: Się problem rozwiązał w sposób dla mnie niejasny, ale alarm odwołany.