Tez bym chcial z miazgi strzal! ... auuu.

Byłam rok temu, impreza bardzo fajna i dobrze wspominam (jakkolwiek nijak nie znam się na walkach), ale do tej pory mnie telepie na wspomnienie tego, że na wejściu wszystkim odbierano wodę i napoje (plastikowe butelki) przy pełnym słońcu i temperaturze ponad 30 stopni w cieniu. Tym razem w maju nie będzie raczej tego problemu, ale mam nadzieję, że się ogarnęli :/Vailen pisze:Witam wszystkich
Tak jak rok temu tak i w tym roku łupanka będzie miała miejsce:
http://www.igrzyskaogniaistali.pl/
Z racji tego, że tegoroczne igrzyska będą trwały tylko jeden dzień nie zawitam do Wawy. Mimo to zapraszam, będzie się działo.
Będzie tym ciekawiej, że nasze rycerstwo wróciło niedawno z Hiszpanii z wieloma medalami mistrzostw świata, będzie więc będzie możliwość zobaczenia najlepszych zawodników świata w akcji.
Kod: Zaznacz cały
Już ponad 62 mln osób obejrzało w internecie najnowszy film Sylwestra Wardęgi, w którym jego pies Chica biega w kostiumie gigantycznego pająka po Warszawie. Niektórzy zastanawiają się, czy Wardęga nie przekroczył kolejnej granicy, inni stawiają sobie pytanie, ile na tym zarobił. My przyglądamy się tej drugiej kwestii.