Płacze na magów
Re: Płacze na magów
Tworcom nowego klienta www wielki szacunek i podziekowania. Wow.
Oczywiscie tez wszystkim, ktorzy pomagali z mapami, fajnie ze ich wymieniliscie z imienia.
Az zawisc serce sciska, ze jak zaczynalismy takiego czegos nie bylo...
Fajnie beda mieli nowi, i mysle niejeden stary, ktory gra ot dla przyjemnosci nie dla fragow sie moze na to przerzucic
Pozdrawiam
Oczywiscie tez wszystkim, ktorzy pomagali z mapami, fajnie ze ich wymieniliscie z imienia.
Az zawisc serce sciska, ze jak zaczynalismy takiego czegos nie bylo...
Fajnie beda mieli nowi, i mysle niejeden stary, ktory gra ot dla przyjemnosci nie dla fragow sie moze na to przerzucic
Pozdrawiam
No matter how many deaths that I die I will never forget
No matter how many lies I live I will never regret
No matter how many lies I live I will never regret
WoW.
Wielki szacunek dla wszystkich, ktorzy pracowali nad klientem ze stronki. Naprawde rewelacja.
Wielki szacunek dla wszystkich, ktorzy pracowali nad klientem ze stronki. Naprawde rewelacja.
Podpinam się pod podziękowania! Mega super robota!!
Nrdan Neucharon z Twierdzy Mons Arx
Yay, zmiany! Fajnie jakby jeszcze dalo sie te mapy ustawic obok wyjscia muda, albo zrobic je polprzezroczyste i bez ramki. A jeszcze jakby je sprzeżyć z polozeniem postaci w swiecie...
Dawno temu nagralem takie śmiszne demo, pokazuje ono m.in. o co mi chodzi.
UWAGA! Film może zawierać śladowe ilości magii i łuków. A nuż zainspiruje jakiegoś czarodzieja. ;P
Óg: https://www.youtube.com/watch?v=hwQBOkPKATo
Dawno temu nagralem takie śmiszne demo, pokazuje ono m.in. o co mi chodzi.
UWAGA! Film może zawierać śladowe ilości magii i łuków. A nuż zainspiruje jakiegoś czarodzieja. ;P
Óg: https://www.youtube.com/watch?v=hwQBOkPKATo
Ale mapy są przecież sprzężone... znaczy pokazują obecną pozycję postaci, bo o to chodzi jeśli dobrze rozumiem.Pulp pisze:A jeszcze jakby je sprzeżyć z polozeniem postaci w swiecie...
Nazira z Val'Kare, Zarzadczyni Zajazdu 'Bialy Kiel', Naczelna Wiedzma 'Bialego Kla', smoczyca.<3
Tylko minimapa pokazuje. Te duże już nie.
Podoba mi się nowy podział forum. Szczególnie dział na opowiadania i to, że początkujący gracze mają szansę przestać się gubić.
Wyrazy uznania dla ludzi, którzy wprowadzili zmiany na forum.
Myślę, że będzie to w końcu konkretna pomoc dla początkujących, gdyż nie trzeba będzie przebijać się przez setki stron w odnalezieniu odpowiedzi na pytanie, które "już kiedyś było zadane" - jak mawiają "życzliwi"
Piękna sprawa
Myślę, że będzie to w końcu konkretna pomoc dla początkujących, gdyż nie trzeba będzie przebijać się przez setki stron w odnalezieniu odpowiedzi na pytanie, które "już kiedyś było zadane" - jak mawiają "życzliwi"
Piękna sprawa
"Ni ma gorszyj bestyi na świcie, niżli uzbrojona krasnoludzka baba w pełnym galopie"
A czy w zwiazku z tym mozna tez zrobic osobna dzialke dla 'Logow ponizej poziomu, ewe chamskie zachowanie graczy'. Bo mysle ze takie cos tez by sie przydalo. Nie zdarzaja sie takie sytuacje za czesto ale warto to pietnowac. I Rafgarcie dajmy spokoj z tym ukrywaniem opisu postaci w logach. Czy to pozytywnych czy negatywnych. To jest gra, i to sa fikcyjne postacie. Stosowanie tutaj polskiego prawa o ochronie dan osobowych jest kompletnie bez sensu. Edytowanie jakiegos loga bo pan x nie zgadza sie na umieszczenie jego opisu... No bez przesady.