Aru pisze:To jest jakiś działający kuśnierz w Ishtar?
Nie.
G.
Urodziłam się po to, żeby umrzeć
Ale urodze się jeszcze raz i wytrwam tak do konca świata.
Bo ja jestem duchem wiecznego przeczenia,
Choć ronie łzy, choć gniewam sie...
Inaczej postąpić nie umiem.
Są bardzo nieliczne wyjątki, którymi nie ma nawet co zawracać głowy komuś, kto dopiero zaczyna, lepiej, żeby sobie wbił generalną zasadę, tak jak w matematyce dwa razy dwa bezwzględnie równa się cztery, dopiero gdzieś tam, kiedyś na studiach możemy się dowiedzieć, iż da się udowodnić, ze to nie zawsze cała prawda. Czepiasz się.
Braxis pisze:+ Gdy zamowie cos u kowala po jakim czasie najpozniej moge to odebrac?
Do apokalipsy.
Aru pisze:To jest jakiś działający kuśnierz w Ishtar?
Nie w takim znaczeniu co ten z Varieno, żeby przynieść mu skórę i zamówić produkt, natomiast są kuśnierze, ale jako sklepy z już gotowymi wyrobami kuśnierskimi, np. na podgrodziu Tretogoru.
Braxis pisze:+ Gdy zamowie cos u kowala po jakim czasie najpozniej moge to odebrac?
Do apokalipsy.
Pod warunkiem, że się nie wylogujesz, prawda? Kiedy zamawiasz towar u kowala i kończysz grę przed jego odebraniem kowal po prostu odkłada(ł) sprzęt na ziemię, a do apokalipsy możesz czekać zalogowany z odbiorem sprzętu. I ta zasada dotyczy(ła) sprzętu naprawianego jak i zamawianego.
Wymieni się ktoś ze mną mapami do Zmud-a 7.21? Mogę dać stare, nieaktualne za nowe funkiel-nówki.
Rarytasik dla kolekcjonerów!! Piszcie i hojnie licytujcie, bo mam tylko jedną ! ;]
Witam, jak aktualnie ma się sprawa z górnictwem? Czy jest to w ogóle opłacalne oraz drugie pytanie, ile gdzieś tak sekund przed katastrofą dostajemy informacje?
Do apokalipsy.
Pod warunkiem, że się nie wylogujesz, prawda? Kiedy zamawiasz towar u kowala i kończysz grę przed jego odebraniem kowal po prostu odkłada(ł) sprzęt na ziemię, a do apokalipsy możesz czekać zalogowany z odbiorem sprzętu. I ta zasada dotyczy(ła) sprzętu naprawianego jak i zamawianego.
joł!
Mozna odebrac w ciagu 12 godzin rlowych niezaleznie od Apokalipsy.
Marbas pisze:Witam, jak aktualnie ma się sprawa z górnictwem? Czy jest to w ogóle opłacalne oraz drugie pytanie, ile gdzieś tak sekund przed katastrofą dostajemy informacje?
Mało opłacalne i bardzo niebezpieczne, ale jak masz się w tą ciekawostkę bawić to teraz, bo później będzie Ci szkoda tylu godzin expa ryzykować