Pozdrawiam
Dorimie zacznijmy od tego, że gracze Arkadii od zawsze wyznawali zasadę "nie pytaj na forum, poszukaj/zapytaj na mudzie" i naprawdę nie rozumiem dlaczego mam się z Tobą dzielić swą wiedzą w tej kwestii. Tym bardziej, że nie jest to zadanie w jakikolwiek sposób niebezpieczne dla Ciebie. Największą przyjemność daje możliwość osobistego poznawania Arkadii. Twoje pytanie należy do jak najbardziej banalnych a stwierdzenie "nieuprzejmie się mądrzyć" mógłbym potraktować jako obraźliwe. Nie znam Twojego stażu w grze ale jeżeliś nowy to naucz się szukać a jeżeliś stary gracz to tym bardziej nie na miejscu. Nie traktuj tego jako czepialstwo a raczej obronę pewnych zasad.Dorim pisze:wiec skoro kolega wie to moglby zamiast ze tak to ujme "nieuprzejmie sie madrzyc" powiedziec gdzie ten npc jest..
Khristoff pisze:Nie wszystko jest w Averhaim z Bissingen.Gurp pisze: Na pewno aver jest 1:1 z biss? Nie widziałem nigdzie wykidajły.
Wykidajło jest w okolicy, poszukaj.
Albo mi sie cos pomylilo, albo jednak ktos zauwazyl.Dorim pisze:I tak doszlismy na arce oczywiscie do wniosku ze npca dajacego zawod wykidajlo po zmianach w impie nikt nie zauwazyl.