Płacze na magów
Re: Płacze na magów
To raczej już minus mechaniki, że nie dość premiuje zręczność i mentale.
Wszystko ma swoje minusy i plusy.
Postacie ze zręcznością łatwiej expią solo i zazwyczaj naklepią 1 vs 1 tym z gorszą zręcznością.
Postacie z wytrzymałością są lepsze do drużyny.
Chociaż przy aktualnym ustawianiu cech, bez problemu sobie można zrobić np. elfa z niezła wytrzymałością, więc nie ma co narzekać
Postacie ze zręcznością łatwiej expią solo i zazwyczaj naklepią 1 vs 1 tym z gorszą zręcznością.
Postacie z wytrzymałością są lepsze do drużyny.
Chociaż przy aktualnym ustawianiu cech, bez problemu sobie można zrobić np. elfa z niezła wytrzymałością, więc nie ma co narzekać
Człowiek może być biedny, ale dopóki ma jakiś cel i stara się go osiągnąć jest piękny - Masutatsu Oyama
Albo spytac pierwszego napotkanego ogra, wbrew pozora sa bardziej sklonni do pomocy niz ci w 'dobrych' z charakteru gildiach!
Czy bylibyscie sklonni dodac opcje, ktora wygagowalaby chybione/sparowane opisy ciosow? Bardzo by ulatwilo zycie osobom bez gigantycznych ekranow, czy nowym graczom, ktorzy nie musieliby sie przebijac przez lawine opisow podczas expa.
Nowym graczom to nie przeszkadzaTrfog pisze:Czy bylibyscie sklonni dodac opcje, ktora wygagowalaby chybione/sparowane opisy ciosow? Bardzo by ulatwilo zycie osobom bez gigantycznych ekranow, czy nowym graczom, ktorzy nie musieliby sie przebijac przez lawine opisow podczas expa.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
Nowym graczom to nie przeszkadza, bo gra nie miewa nowych graczy.
Jak się pstryka z telefonu, to faktycznie upierdliwe to to, co Trfog bazgrze.
Jak się pstryka z telefonu, to faktycznie upierdliwe to to, co Trfog bazgrze.
Dlaczego kobiety noszą szpilki, malują się i perfumują?
Bo są małe, brzydkie i śmierdzą.
Bo są małe, brzydkie i śmierdzą.
To jak koncert zyczen to ja bym chcial w opcjach mozliwosc wlaczenia wyswietlania ile punktow EXPa dostalem za ubicie npca. Domyslnie ta opcja moze byc przeciez wylaczona skoro to takie hard fantasy bez graczy Co to komu i w czym przeszkadza? Sa literki niech beda i cyferki
I drugie zyczenie moze by odpalic "swiat" bedacy kopia obecnej arki gdzie gracze nie traciliby nic przy zgonie ciekawe po jakim czasie ludzie by olali oryginal.
I drugie zyczenie moze by odpalic "swiat" bedacy kopia obecnej arki gdzie gracze nie traciliby nic przy zgonie ciekawe po jakim czasie ludzie by olali oryginal.
Reruk pomyliły ci sie gry chyba, to nie Diablo tylko Arka.
moze poprostu trzeba zmienic cos oprocz tryliarda lokacji na ktorych biega 40 graczy bo na chwile obecna na arce zostali sami masochisci czerpiacy przyjemnosc z dostawania po dupie przy zgonie.Dorien pisze:Reruk pomyliły ci sie gry chyba, to nie Diablo tylko Arka.
Przychodzi klient gra miesiac dwa wyoral zwiedzil, zgon ni ma nic.
Zostaly mu tatuaze i fryzura :DDDD
o wlasnie zyczenie nr 3 przy zgonie powinno sie tracic fryzure i tatuaze !
Re up:
Cytując Quada "Nie podoba Ci się, nie graj".
Wyorałam zdedził. Padłam. Oram dalej. Nie widzę w tym żadnego problemu.
To nie Quake, nie Diablo, nie BF. To Arkadia Tu się gra z sentymentu.
Cytując Quada "Nie podoba Ci się, nie graj".
Wyorałam zdedził. Padłam. Oram dalej. Nie widzę w tym żadnego problemu.
To nie Quake, nie Diablo, nie BF. To Arkadia Tu się gra z sentymentu.