Ulav pisze:Dlatego, że zabilismy Miris? Gdybyśmy zabijali ją zawsze kiedy mamy okazje, to padała by co tydzień. Mamy nie zabijać jej wcale? Bardzo chętnie
Teraz widac po co oszczedziles ja moze 2 czy 3 razy w swej karierze (gdy mialaby pewny lub chocby prawdopodobny zgon) - po to by twierdzic ze z 10 fragow moglbys miec 100. To zupelna bzdura patrzac na to jak biegacie codziennie wokol Osady, jak zuzywacie tony ziol i chwytacie sie kazdego sposobu by zabic dowolnego
Osadnika. I jakos Osadnicy nie padaja co tydzien ani co miesiac. Z szybkiej kwerendy moich logow wynika ze bylem przez komando atakowany (i scigany) ponad 60 razy w roku 2013 - przy czym jak bylem atakowany wiecej niz raz dziennie (np 3-4 razy dziennie w odstepie paru godzin) to licze to za jeden. I co mnie tez oszczedzacie? Czy poprostu bardzo trudno wam jest zabic mysliwego na sensownym poziomie ktory jest przy kompie?
Mimo twojej fanfaronady mordujesz kiedy mozesz i oszczedzasz rzadko, a zaprzestajesz poscigu gdy uwazasz ze i tak z tego fraga nie bedzie.
Ulav pisze:ale niech ona odwdzięczy się tym samym - Nie tropi nas z zakonem,
Zakon was bije bo chodzil z nia, a nie wy ja bijecie bo chodzila z Zakonem.
Ulav pisze:albo nie biega z Terenesem bijąc komando(tak jak dziś).
Widziales mnie dzis zalogowanego? Nie mogles. Widziales Miris zalogowana? Nie mogles. Widziales mnie w tym tygodniu bijacego komando? Malo prawdopodobne. Widziales Miris bijaca NPCe komanda? Nigdy nie zabila ani jednego. Klamco.
Pokaz logi. Pokaz tegoroczne logi gdzie miales ja na widelcu i ja oszczedziles. Gdy byla ciezko ranna, wycienczona, na idlu, zablokowana, cokolwiek. Pokaz chodz jednego loga gdy oszczedziles innego Osadnika. Bo ja pamietam wiele sytuacji gdy w kilka osob czesaliscie wzgorza, lasy i trakty by wam sie przez przypadek Miris nie wymknela a jej po godzinie staran udalo sie przedostac do Osady.
Jak patrze na poziom wiekszosci twoich wspieraczy to Miris grala o wiele lepiej technicznie od nich i co prawda miala sklonnosc do roztargnienia ale potrafila chodzic samotnie po calym swiecie arkadyjskim, czego sie o wiekszosci graczy powiedziec nie da. Nie byla dla was ani troche tak latwym celem jak sugerujesz. Poprostu byla celem latwiejszym niz ci co nie opuszczaja swej gildii.
I w ten sposob tracila wiele godzin swojego zycia na gre ktora tylko wam sprawiala przyjemnosc.