Jak dla mnie to nie powinno byc zadnego "klubu" zwiazanego z Brokilionem co najwyzej czasowa przychylnosc driad w stosunku do kogos kto przyniesie leb gracza ktory driady zabija.
Co do magikow z Broku to moze niech je posiadaja driady tyle ze wtedy to Ulav i lesna banda beda pokrzywdzeni, prawie jak elfy z Loren ktorym nie oplaca sie polowac na jednorozca
p.s.
Nagroda za skalp z driady tyz mizerna ale to pewnie przez to ze strzaly juz nie tak ostre jak kiedys.
Re Ulav:
Napisales ze nie dotykacie driad ... a po co je dotykac skoro korzysci zadne ? Chyba ze o czyms nie wiem to przepraszam.
Jesli chodzi o magiki, to mi osobiscie chodzilo o szersza skale.
Poprostu chodzi o to, ze roznica miedzy trudnoscia wyjecia takiego antycznego sztyletu, a lewaka, czy opalizujacego topora, a mistera jest kolosalna.
Potrafi ktos odpowiedziec z czego to wynika?
Ostatnio zmieniony 10 lip 2013 17:55 przez Buluar, łącznie zmieniany 1 raz.
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Antyka wyjmujesz przy okazji etatu a lewak przy okazji expa. Do samego antyka, jeśli masz klucz, nie potrzebujesz ekipy większej niż do wyjęcia lewaka. A zresztą... Równie dobrze mogę płakać nad tym, że halfom tak nie przyrasta siła jak ogrom. I dlaczego tak jest?
Ja bym wolał zamiast dużych ekip potrzebnych na magiki żeby wydłużono czas/zmieniono sposób ich wyjmowania - coś na wzór obecnego szczerbca albo gadacza.
A już cudownie jak w bajce by było gdyby magiki były losowe (tak jak np. w skrzyniach w drachen).
Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
Wojtus, dobrze wiesz ze chodzi mi o kampienie magikow.
Wedlug mnie, tak jak wyjscie po etat to duza wyprawa, tak po magika powinna byc nieco mniejsza, ale jednak tez wyprawa.
W obecnej sytuacji taki lewak, mister, espadon, bulawa jest do lajtowego farmienia i mnie osobiscie to juz nudzi, jak widze 2 kamperow na golemach, albo na lewaku.
Każde społeczeństwo dzieli sie na trzy warstwy. Ludzi nieruchomych, ludzi ruchomych i tych, którzy poruszają innymi.
Podobnie skrzynkę z Drachen można wyciągnąć w 3 osoby wykorzystując bug z klątwami a magik może trafić się bardzo dobry.
Brokilon to już w ogóle banał. Jeden nożownik na zwiedził bez problemu wyjmuje dwa bardzo dobre magiki. Jeszcze o ile jest to nożownik/osadnik to ryzykuje przy lagu strzałę w oko i natychmiastową śmierć. Natomiast nożownik/wióra ma gwarantowane dwa magiki z możliwością bezpiecznej ucieczki na driady,praktycznie bez żadnego ryzyka. Lewak wypada w tym przypadku na bardzo trudną do wyciągnięcia broń.
Myślę ze Czarodzieje z czasem podniosą poziom trudności wyciągania niektórych magików, tak jak poprawili np. Borowika, przenieśli Mithrylka itp.
Apropo Przyjaciol brokilonu. Bardzo chetnie wezme na siebie to brzemie. Lesne moga rozdawac swoim przydupasom wlosy jednorozca, zeby mogli sami lazic po loren. Z wielka przyjemnoscia zajme sie rozdawaniem prawdziwym przyjaciolom broka slicznych itemkow, zeby mogli po nim spacerowac spokojnie. Niestety trzeba bedzie rpgowac, wiec dla lesnych lipa. Nie wyplacza tego na forum ;(
Buluar wierz mi ze zadna nie ma szarzy : na bugu zakon ma zakaz wyjmowania tego bo nie dopuszczamy oszukiwania jednak znam pewna ekipe ktora robila to regularnie i pewnie nadal to robi - sami na pewno wiecie jak wiec nie bede sie wdawal w zbedne dyskusje. Na blekitnych tez mozna bylo w 3 osoby wyjmowac tasak na szczescie to zostalo zmienione - czekamy na podobne interwencje w drachen.
Niestety Mistrz rowniez nie dopuszcza takiej mozliwosci. Coz nie kazdy moze korzystac z dobrodziejstw typu Fabian i calej listy fantow "dla tych zlych". A byloby w czym wybierac...