Dzięki. Domyślam się, że po pewnym czasie taka postać będzie zagłodzona, ze zniszczonym sprzętem itp. ale ważne, że wciąż ją mogę ciągnąć jako małego tankera, a jej wpadają jakieś małe punkciki doświadczenia.Deli pisze:Może Ci pozostawić postać.
I patrzeć raz na kwadrans np.
O ile Ciebie, jako prowadzącego, to nie będzie irytować i Arkadia nie będzie wymagała od kolegi jakiejś reakcji (np. na wytrąconą broń bądź zniszczenie się części zbroi).
Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Endless learning the basics...

Oczywiście, że możesz.
Jeśli macie dobrze dobrane zawody i przemyślany sposób bicia mobów to spokojnie może mieć taki sam przyrost jak i Ty.
A co 25 minut karczma i kowal. Tyle że, czy to sprawi Ci frajdę?
Koledze na bank takie bezobsługowe postępy się spodobają - ale prowadzący czasem może złapać "wqrwa" - zwłaszcza jak rozkazy nie wchodzą 
Jeśli macie dobrze dobrane zawody i przemyślany sposób bicia mobów to spokojnie może mieć taki sam przyrost jak i Ty.
A co 25 minut karczma i kowal. Tyle że, czy to sprawi Ci frajdę?

Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
I znów mam pytanie. Parę lat temu jak grałem bronie i zbroje miały opis ile jeszcze będą mi służyć. Dziś tej linijki z opisem już nie posiadają. Ile zatem mniej więcej taka broń nabyta w sklepie, a nie u kowala może mi służyć, skoro nie wiem ile wcześniej służyła wcześniejszemu właścicielowi, a ile służyć mi będzie taka nabyta u kowala (pomijam tu całkowicie jej zużycie i naprawy, chodzi mi tylko o to ile dni przetrwa w grze). Mam nadzieję, że dobrze zadałem pytanie.

Dopóki nie pęknie.
Serio serio.Bam pisze:Serio? Serio?Merkava pisze:Dopóki nie pęknie.
Ostatnio zmieniony 02 mar 2013 17:24 przez Merkava, łącznie zmieniany 1 raz.
Serio? Serio?Merkava pisze:Dopóki nie pęknie.

Merkava pisze: Serio serio.
Dzięki. Nie spodziewałem się aż takich zmian przez te kilka lat. Jedna z lepszych.

Małe pytanie:
Czy ktoś z was zauważył czy poziom zniszczenia broni wpływa w jakiś sposób na celność albo skuteczność jej samej?
Czy ktoś z was zauważył czy poziom zniszczenia broni wpływa w jakiś sposób na celność albo skuteczność jej samej?
Jak dla mnie obrażenia zadawane przez zużytą broń są znacznie mniejsze w porównaniu z tą w znakomitym stanie, no ale ja gram dopiero od tygodnia po paru latach przerwy, więc lepiej żeby ktoś kto jest "na czasie" się wypowiedział.Thaer pisze:Małe pytanie:

Zuzyta bronia gorzej lejesz moby - milijony npcy nie moga sie mylic!
)

"-Jeśli chcecie ją skrzywdzić - rzekł - najpierw będziecie musieli zabić mnie.
Jego słowa wyraźnie ucieszyły pana Vandemara.
- W porządku - rzekł. - Dzięki.
- Ciebie też skrzywdzimy."
Jego słowa wyraźnie ucieszyły pana Vandemara.
- W porządku - rzekł. - Dzięki.
- Ciebie też skrzywdzimy."
A jakieś dowody niż 'wydaje mi się'?
Za jakie grzechy los pokarał mnie przeczytaniem tego postu ;/Coronius pisze:A jakieś dowody niż 'wydaje mi się'?