Porady dla graczy.

Forum wieści z Arkadii.
Coronius

Re: Porady dla graczy.

Post autor: Coronius »

Trzeba, bo przychodzi taki jeden z drugim z postawą: dajcie mi wszystko na tacy, albo sobie pójdę do innej piaskownicy.
Awatar użytkownika
Laszlo

Post autor: Laszlo »

Jesli to bylo skierowane w moja strone to jestem zdezorientowany. Gdzie w tym temacie napisalem cos takiego?
Awatar użytkownika
Nazira

Post autor: Nazira »

Laszlo... GRAJ W ARKE, NIE W FORUM!

Wszystko można wytłumaczyć i załatwić NA ARCE. Pójście "na łatwiznę" cholernie spłyca tę grę. Albo chcesz grać klimatycznie w MULTI USER DANGEON, albo odpal sobie jakąś grę one-player i idź graj. Eh...
Nazira z Val'Kare, Zarzadczyni Zajazdu 'Bialy Kiel', Naczelna Wiedzma 'Bialego Kla', smoczyca.<3
Awatar użytkownika
Laszlo

Toc przeciez gram. A to jest temat, gdzie mozna zadawac pytania innym graczm odnosnie muda. To i zadalem.
Grodo

Post autor: Grodo »

Kod: Zaznacz cały

Przy wtorze swistu powietrza ciemnooki rozleniwiony mezczyzna uskakuje przed morderczym ciosem twojego kunsztownego mithrylowego topora bojowego.
Uderzenie jest tak silne, ze bezwiednie puszczasz kunsztowny mithrylowy topor bojowy.
Tak ma być?
Awatar użytkownika
Ilane

Post autor: Ilane »

Nie ma topór opisu sparowanego ciosu. Tak ma być.
She dealt her pretty words like Blades —
How glittering they shone —
And every One unbared a Nerve
Or wantoned with a Bone —
Emily Dickinson 479
Awatar użytkownika
Aylinn

Post autor: Aylinn »

Laszlo:
Gram, z przerwami od 99 roku jakoś. I po tym, co prezentujesz sobą na tym forum... to wątpię, żebym chciała mieć z Tobą coś wspólnego W GRZE.
Zachowujesz się, jakby każdy miał obowiązek odpowiadać na pytania, na które bez problemu znajdziesz odpowiedzi podczas gry od pierwszego lepszego gracza.
Jak już ktoś powiedział, każdy był żółtkiem i zaczynał od niczego. Dawno temu, kiedy kontakty pozamudowe były zabronione, musieliśmy sobie radzić sami. To, że forum jest integralną częścią gry (w pewnym stopniu), jest super ułatwieniem dla obecnych graczy. Doceń to i nie przeginaj. Bo przyjdzie taki dzień, że każde Twoje pytanie pozostanie bez odpowiedzi, ludziom po prostu nie będzie się chciało na nie odpowiadać - bo to jak karmienie trolla.

A najlepiej zrób sobie swój własny temat i tam pisz co Ci przyjdzie do głowy. Jak ktoś jest masochistą, to będzie to czytać i możliwe, że odpowie.

Jak Ci się nie podoba - nie czytaj, nie graj, nie otwieraj forum/gry. W końcu Twoja postać to wszystko już wie. Urodziła się doskonała. Nie ma w niej miejsca na pomyłki. Najlepiej w ogóle nie graj, bo jeszcze wejdzie w łajno i się pobrudzi.

Normalnie aż się uniosłam. :shock:
Awatar użytkownika
Laszlo

re Aylinn
Sie unioslas i zupelnie nie potrzebnie. Powiedz mi, w jaki sposob dalem odczuc, ze "zachowuje sie, jakby kazdy mial obowiazek odpowiadac na moje pytania"? Zapytalem jeden raz, nie ponawialem pytania w innych tematach, nie spamowalem postami na ten temat. Po prostu zwyczajnie zadalem pytanie. Jesli ktos nie chcial odpowiedziec to nie odpowiadal. A jesli ktos mial taka zachcianke to jego sprawa. I po raz kolejny nie mam zielonego pojecia skad zdanie "W końcu Twoja postać to wszystko już wie. Urodziła się doskonała. Nie ma w niej miejsca na pomyłki. ". Po to jest dzial z poradami, aby w nim o rady prosic.
Zurwen

Post autor: Zurwen »

Skończcie te wycieczki osobiste, to nie jest temat na takie posty.
Do kontaktów z czarodziejami służy komenda ‚zglos’ (błąd/pomysl/mg).
Rhil

Post autor: Rhil »

Witam. Czy dowolna gildia moze posiadac etat u nauczyciela dowolnego zawodu?
Zablokowany