No to tak.
Przerobiłem tego zmuda co był na ea.prv.pl na klienta do Arkadii dla świerzaków.
Idea: "Klient pierwszego kontaktu". Gra, nie oszukujmy się, jest siermiężna. Ciężko na początku wszystko spamiętać, dlatego config jest zrobiony tak, żeby przypominać podstawowe komendy. Oprócz tego jest trochę kolorowanek. Nie ma żadnych subów, ani skrótów, żeby nowi gracze poznawali Arkadię w pełni.
Ale przecież jest klient ze strony!: Tak, ale ten zMUD bedzie np. na pulpicie gracza i przypominał mu o Arkadii

. Po drugie tutaj nic nie trzeba robić, wgrywać zadnego configa, wszystko jest, wystarczy kliknąć i się połączyć.
Ale stara wersja!: Tak, bo wyższa, bardziej rozbudowana, nie była potrzebna. Zmieści się nawet na dyskietkę! Jeśli pomysł się przyda, to może będzie bardziej rozbudowywany config.
Potrzebuję, żebyście zajrzeli, czy ten zMUD działa na waszych windowsach. Mi śmiga na siódemce bezproblemowo, więc ciekaw jestem jak z innymi wersjami. Ogólnie prosiłbym o sprawdzenie czy u was działa, żeby potem wpadki nie było

(ale lognijcie się na jakieś sekondy

).
Wszelkie pomysły na priva tutaj lub na ircu na kanale #arkadia.
(i nie śmiejcie się z pliku o licencji)
Klient tutaj.
edit:
Print Skrin dla leniwych