Mam pytanie dotyczące pomocy na poczcie w Nuln.
Wykonuję zadanie 2, jednak przebiegłem całe Karak Varn wzdłuż i wszerz, jednak nie mogę znaleść Khadina Khamana. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć mi jak go znaleźć?
Z góry dzięki za pomoc,
Kristofix
Widac wziales wczesniej jakies inne pochodzenie. Jesli KZ jest pierwszym ktore bierzesz (pod warunkeim ze jestes halfem, nie wiem czy w ogole to pochodzenie jest dostepne dla innych ras), to nie musisz znac jezyka, automatycznie z oplaceniem pochodzenia pojawia sie on w umiejetnosciach.Ghardrim pisze:Heja,
"Vertion mowi: Najpierw po halflinsku naucz sie dobrze mowic."
Jak najbardziej możesz. Po prostu jeśli weźmiesz zawód powiązany (w tym przypadku miecznika po milicjancie) będziesz miał już naliczoną część stażu (1/3? 1/4?) i będziesz mógł trenować umiejętności na dużo wyższym poziomie. Tymczasem w zawodzie gladiatora będziesz musiał trenować praktycznie od zera.Talon pisze:Gram trzeci dzień, przeczytałem forum od strony 550 i nie znalazłem informacji które mnie interesuje nawet na arkadia wiki... mianowicie czy mogę wziąć AJ inny niż ten który jest połączony w opisie z zawodem masowym. NP. Milicjant bretoński a potem gladiatora? Pozdrawiam. i z góry dziękuje za odpowiedź.