To nie lepiej 'erpegowe' notki na tablicy w tym czy innym większym mieście, aby uważać na traktach w poblizu Dillingen bo nasiliły się napady bandytów ?Rafgart pisze:Dzieciom mappera trzeba pomagac.

To nie lepiej 'erpegowe' notki na tablicy w tym czy innym większym mieście, aby uważać na traktach w poblizu Dillingen bo nasiliły się napady bandytów ?Rafgart pisze:Dzieciom mappera trzeba pomagac.
Pewne srodki wspomagajace graczy w znalezieniu wspomnianej przez Rafgarta nowosci zostaly wdrozone. Tyle, ze aby je zauwazyc trzeba czytac informacje dostarczane przez muda lub zwiedzac swiat od czasu do czasu. Nie wszystko bedzie podstawiane na tacy.Ulik pisze:To nie lepiej 'erpegowe' notki na tablicy w tym czy innym większym mieście, aby uważać na traktach w poblizu Dillingen bo nasiliły się napady bandytów ?Rafgart pisze:Dzieciom mappera trzeba pomagac.
Cały czas wydaje mi się mocno krzywdzące takie stwierdzenie. Nie każdy musi mieć ochotę i obowiązek zapamiętywać wszystkie trakty, lokacje, expowiska itp. Traktowanie mappera i jego użytkowników jako zło wszelakie jest mocno obraźliwe i wydaje mi się być nie na miejscu - szczególnie jeśli taką postawę prezentuje praktycznie najważniejsza i najbardziej aktywna osoba wśród wizów.Rafgart pisze:Dzieciom mappera trzeba pomagac.
Czyli wspomniane dzieci mappera nie czytaja opisów, nie zwracaja uwagi na muda tylko lecą na rozkazach (optymistycznie) ?Zurwen pisze:Pewne srodki wspomagajace graczy w znalezieniu wspomnianej przez Rafgarta nowosci zostaly wdrozone. Tyle, ze aby je zauwazyc trzeba czytac informacje dostarczane przez muda lub zwiedzac swiat od czasu do czasu. Nie wszystko bedzie podstawiane na tacy.Ulik pisze:To nie lepiej 'erpegowe' notki na tablicy w tym czy innym większym mieście, aby uważać na traktach w poblizu Dillingen bo nasiliły się napady bandytów ?Rafgart pisze:Dzieciom mappera trzeba pomagac.
Agree! Swego czasu używałam nawet kredekLoptak pisze:Mapper jest dla słabych! Kartka + długopis żądzą;)
Ja też.Haern pisze:Przenosze sie tu bo tam mi temat zamkneli jak pisalem notke:(
Oprócz?? Jakie oprócz? Haernie, ten konflikt wystarczy jako niepodważalny argument.Haern pisze: @Morholt: oprocz przytoczonego konfliktu SC vs KM, jakie masz argumenty potwierdzajace teze, ze Hufiec nie spelnia swoich zalozen gildiowych? Prosze o konstruktywna krytyke;)