Drogi Cirdzie, jestem stosunkowo świeżym graczem, nie mam zawodu i nie należę do żadnego stowarzyszenia ale już przekonałem się czym jest autopogoń ... więc tylko dziękować.Cird pisze: czemu czasem nie widac ucieczki przeciwnika? prowadzi to do kretynskich sytuacji gdy cala druzyna stoi 2 sekundy na lokacji orientujac sie po chwili, ze przeciwnik wyszedl.
Płacze na Magów
Re: Płacze na Magów
Dla ciebie jestem ateistą, dla Boga - konstruktywną opozycją.
Woody Allen
Woody Allen
heh, ganianie na auto jest jak dla mnie calkowita abstrakcja, wiec nawet o tym nie pomyslalem. ale zostawienie chociazby komenty 'ucieka ci' znacznie zmniejszyloby dolegliwosc tego rozwiazania, nie?
Wlasnie ze wzgledu na auto, było "ucieka ci" bez kierunku.
Moim zdaniem bardzo pozytywna zmiana
A ja mam takie pytanie...
W sobote zeszlego tygodnia, zglaszalam blad w postaci, ktory uniemozliwil mi gre i dalej uniemozliwia. Dzis jest piatek, mimo bledu gram, a z Czarodziejow nikt nie raczyl sie nawet odezwac.
Moje pytanie - kiedy raczycie interweniowac w takich sytuacjach?
Nie mam mozliwosci rozwoju postaci obecnie, nikt z was sie nie odezwal, a ja nie wiem co robic, bo niedaj cos, zaczne expic, czy zarabiac, a wy zalozmy cofniecie stan mojej postaci...
Bede wdzieczna za wypowiedz ktoregos z Czarodzieji.
W sobote zeszlego tygodnia, zglaszalam blad w postaci, ktory uniemozliwil mi gre i dalej uniemozliwia. Dzis jest piatek, mimo bledu gram, a z Czarodziejow nikt nie raczyl sie nawet odezwac.
Moje pytanie - kiedy raczycie interweniowac w takich sytuacjach?
Nie mam mozliwosci rozwoju postaci obecnie, nikt z was sie nie odezwal, a ja nie wiem co robic, bo niedaj cos, zaczne expic, czy zarabiac, a wy zalozmy cofniecie stan mojej postaci...
Bede wdzieczna za wypowiedz ktoregos z Czarodzieji.
Ekhem.zglaszalam blad w postaci, ktory uniemozliwil mi gre i dalej uniemozliwia. Dzis jest piatek, mimo bledu gram
Psorze Werbat.
Dla mnie granie to zalogowanie sie, i stanie na lokacji, wiec mysle, ze pan Werbat jest tu nie potrzebny.
- Herenvarno
Faktycznie! To dlatego Wizzowie nie musza interweniowac
Kazdy zalogowany gra! (Bot doskonaly, wykonuje bezblednie komende: AFK, tylko zbanowac
)

Nie każdy jest mile widziany w moim domu. Gdybym wszystkich traktował jednakowo, nikogo nie wyróżniłbym!
Dziekuje pewnemu Czrodziejowi, ktory dopiero po notce tutaj zajal sie tym problemem, ale jednak nie byly to jego kompetencje.
Tydzien czekam na naprawe postaci, mimo iz widzialam zalogowanych Czarodziejow.
Tydzien czekam na naprawe postaci, mimo iz widzialam zalogowanych Czarodziejow.
Przyzywam wszystkich, co mi szkodzi... Najwyzej mnie skasuja