Czujesz, ze twoj pan zaczyna domagac sie od ciebie krwawej ofiary.
Co to jest? Owszem, byłem MC, ale bodajże 4 lata temu, od tego czasu po odejściu postać stała nieużywana. Nie kojarzę, żebym zapisywał się do jakiejś wyznaniówki, nie mam żadnych znaków/symboli/itemów.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Pytanie dotyczące zbierania ziół (w Ishtar). Zawsze miałem opis:
"Szukasz wszedzie, ale nie znajdujesz zadnych ziol."
teraz przewaznie mam:
"Nie udalo ci sie znalezc niczego interesujacego."
a ten pierwszy sporadycznie.
Czy to dlatego, że:
a) jest teraz zima w Ishtar?
b) skutek uboczny wzięcia AJ tragarza?
c) zostało coś zmienione podczas ostatniej Apoki?
Komunikacja globalna nie istnieje.
Komunikacja poza grą nie jest klimatyczna.
Tutaj podobno też nie powinno się zadawać pytań.
ale
Za niski level żeby zamieszczać ogłoszenia.
Wszystkie spotykane dotychczas postacie graczy albo nie dotrzegają albo ignoruja.
NPC nie potrafia nigdy do nikogo wskazac drogi ani udzielic zadnej szerszej informacj.
Jak tu sobie radzić na początku z często prostymi rzeczami na których się kompletnie zablokowało? >< Typu poszukiwania jakiejś postaci w mieście bądź przechodzenie przez brame?
Czujesz, ze twoj pan zaczyna domagac sie od ciebie krwawej ofiary.
Co to jest? Owszem, byłem MC, ale bodajże 4 lata temu, od tego czasu po odejściu postać stała nieużywana. Nie kojarzę, żebym zapisywał się do jakiejś wyznaniówki, nie mam żadnych znaków/symboli/itemów.
O ile dobrze pamietam, to halycynacje wywolane pewna trucizna, ale moge sie mylic
Istarid pisze:Komunikacja globalna nie istnieje.
Komunikacja poza grą nie jest klimatyczna.
Tutaj podobno też nie powinno się zadawać pytań.
ale
Za niski level żeby zamieszczać ogłoszenia.
Wszystkie spotykane dotychczas postacie graczy albo nie dotrzegają albo ignoruja.
NPC nie potrafia nigdy do nikogo wskazac drogi ani udzielic zadnej szerszej informacj.
Jak tu sobie radzić na początku z często prostymi rzeczami na których się kompletnie zablokowało? >< Typu poszukiwania jakiejś postaci w mieście bądź przechodzenie przez brame?
Hmm... Musisz probowac zagadywac innych. Moze zle szukasz tej pomocy? Zazwyczaj na poczcie w Novigradzie zawsze znalazl sie ktos skory do pomocy. Na pewno ciezej kogos takiego znalezc np. w Campogrotto, ale tez nie jest to niemozliwe. Wydaje mi sie ze dla chcacego nic trudnego. Zawsze mozesz pozagladac na ogloszenia na tablicach i wybrac kogos w sumie milego i spisac do niego list z prosba o pomoc. Albo poszukaj kogos przy ktorejs z gildii porasowkowych twojej rasy. Troche pomyslunku.
Takie pytanko.
Krasnoludy z Mahakamu moga sobie kolor brody zmienic.
(ja w Makakamie nie moglem, fryzjerka odmowila)
Czy jest to rowniez dostepne dla osob z pochodzeniem z Karak Varn lub Kadrin?
Moj krasnolud jest jeszcze mlody a tu od razu dostaje na starcie siwa brode.