Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Dawno temu, kiedy grałem w arkę, reputacja na poczcie miała znaczenie - cały dzień trzeba było roznosić paczki, aby dostać jakąś "za miedzę", teraz po rozniesieniu kilku paczek w najbliższej okolicy, od niechcenia wybrałem paczkę za kilkanaście złociszy i o dziwo, dostałem ją. Sprawdziłem reputację i pracownik powiedział, że może mi powierzyć tylko najbliższe. Czy teraz reputacja na poczcie jest kompletnie bez znaczenia?
Poza tym - czy mi się wydaje tylko, czy opłacalność roznoszenia paczek znacznie wzrosła?
Poza tym - czy mi się wydaje tylko, czy opłacalność roznoszenia paczek znacznie wzrosła?
Ostatnio zmieniony 13 lip 2011 16:07 przez Hunrim, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.voila.pl/071/r63ew/index.php?get=1&f=1Coronius pisze:To pokaż gdzie w KZ jest obóz orków.

I co? Tak bolalo pomoc komus?
To ja tez mam pytanie z serii geografia arkadii.
Czy ktos wie gdzie teraz mozna znalezc Jozwe?
To jest chyba polelf ktoremu splonela kuzna kolo Mariboru.
Bezowocnie szukam go od 2 tygodni..
Czy ktos wie gdzie teraz mozna znalezc Jozwe?
To jest chyba polelf ktoremu splonela kuzna kolo Mariboru.
Bezowocnie szukam go od 2 tygodni..
Józwe złe ludzie spaliły razem z karczma 

Populacja graczy arkadyjskich nie dorasta - gracze z reguły się tylko starzeją.
W takim razie jego znajomi o tym nie wiedza bo caly czas wysylaja mu paczki pocztaDeli pisze:Józwe złe ludzie spaliły razem z karczma

Zeby uprzedzic pytania, nie jest to traktowane przez czarodzieji jako blad.Esten pisze:W takim razie jego znajomi o tym nie wiedza bo caly czas wysylaja mu paczki pocztaDeli pisze:Józwe złe ludzie spaliły razem z karczma
Dlatego gdzies powinien sie znajdowac.
1. Faktycznie wyglada na to, ze dobra reputacje zdobywa sie szybciejHunrim pisze:Dawno temu, kiedy grałem w arkę, reputacja na poczcie miała znaczenie - cały dzień trzeba było roznosić paczki, aby dostać jakąś "za miedzę", teraz po rozniesieniu kilku paczek w najbliższej okolicy, od niechcenia wybrałem paczkę za kilkanaście złociszy i o dziwo, dostałem ją. Sprawdziłem reputację i pracownik powiedział, że może mi powierzyć tylko najbliższe. Czy teraz reputacja na poczcie jest kompletnie bez znaczenia?
2. Nie zapominaj, ze jesli masz paczke w rekach alez oczywiscie sprawdzanie reputacji nie ma sensu, bo tej wlasnie nie dostarczyles i dostajesz zanizona opinie.. mam nadzieje, ze nie zapomniales o tym

3. Owsze jest bardziej oplacalne, cos wreszcie musialo ukrocic permanentny proceder rybolostwa.. to bylo mocno przesadzone.
Lepiej miec po "mniej wiecej" na wszystkim, niz pchac ludzi na przystanie i pomosty "bo to sie najlepiej oplaca"
to nie sa zle zmiany, tak na moje srebrne oko

Tar-Telperien aen Bluast Geve
Zaden obiezysiwiat nie spotkal tego polelfa na swej drodze?Edar pisze: Czy ktos wie gdzie teraz mozna znalezc Jozwe?

Jeżeli chodzi o zaginione postaci - od kilku godzin beznadziejnie przeszukuję Blaviken w poszukiwaniu niejakiego Detrama von Vacher. Przeszukałem już całe miasto, lokację po lokacji, ale nadal go nie znalazłem. Na paczcie wyraźnie napisane, że jest z Blaviken. Ma ktoś pojęcie, gdzie go szukać?
NIEAKTUALNE
Właśnie odkryłem ciekawą właściwość, że niektóre npc-e pojawiają się tylko w określonych porach doby.
NIEAKTUALNE
Właśnie odkryłem ciekawą właściwość, że niektóre npc-e pojawiają się tylko w określonych porach doby.