Porady dla graczy.
Re: Porady dla graczy.
Czy ktos moglby wymienic wszystkie magiczne/polmagiczne bronie i przedmioty, jakie wystepuja na arkadii?
Takiej informacji tutaj raczej nie dostaniesz.
Swoją drogą co to jest polmagiczna broń?
Swoją drogą co to jest polmagiczna broń?
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds,
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
We shall fight on the fields and in the streets, we shall fight in the hills.
We shall never surrender!
Większość ludzi wolała by umrzeć, niż myśleć. I tak zresztą robią.
Wiadomo moze, kiedy wstanie arka?
I kolejne moje pytanie: Czy postac w czasie walki przy zerwaniu polaczenia zostaje odrazu przeniesiona do komnaty tajemnic
, czy tez dopiero po skonczonej walce?
I kolejne moje pytanie: Czy postac w czasie walki przy zerwaniu polaczenia zostaje odrazu przeniesiona do komnaty tajemnic

Nawet nie po samej walce, a trochę po niej (wydaje mi się, że 30 sekund, ale nie pamiętam dokładnie).
A co do zamknięcie to nikt nie wie - podczas apokalipsy nie było żadnej informacji, nie pojawiła się też taka na forum. Jak zawsze pozostaje czekać (-:
A co do zamknięcie to nikt nie wie - podczas apokalipsy nie było żadnej informacji, nie pojawiła się też taka na forum. Jak zawsze pozostaje czekać (-:
Czyli gdy zrywa mi polaczenie w trakcie walki, musze pokonac wroga, plus odczekac x czasu by byc bezpieczna? Nawet jesli w tym czasie ktos wejdzie na dana lokacje i mnie zje?
Rennz pisze:Nawet nie po samej walce, a trochę po niej (wydaje mi się, że 30 sekund, ale nie pamiętam dokładnie).
Mój drogi była informacja na Arce :
Kod: Zaznacz cały
Czujesz drzenie ziemi, jakby pod uderzeniami kopyt tysiecy galopujacych koni. Tetent zbliza sie, budzac rezonans w twoim umysle. Widzisz jezdzca na czarnym koniu, dzierzacego wage, ktory wyruszyl sadzic sadzacych i sadzonych.
W swoim umysle slyszysz glos Jezdzca Apokalipsy, oznajmiajacy: Nadchodzi Czas Apokalipsy. Rindarin poprosil mnie o jej przyspieszenie. Pamietaj, juz tylko 10 minut do momentu zniszczenia swiata.
Nagle, tuz przed toba, z chmury dymu wylania sie wizerunek kogos.
W twym umysle dzwieczy jego glos: Po Apokalipsie Arkadia bedzie zamknieta przez jakis czas.
Dym ponownie osnuwa postac i po chwili rozwiewa sie, pozostawiajac tylko wspomnienie po tej dziwnej wizycie.
Pytanie bardziej do wizow, niz graczy 
Czy jest szansa, by zakodowac system zadan dla niezgildiowanych graczy, ktory dawalby im jakies wieksze korzysci?
Mowa o etacie, monetach, umiejetnosciach, reputacji...
Byloby to bardzo ciekawe...
Kiedys grajac pamietam, ze zbierala sie druzyna i szlo sie na przygode, ostatnio 2h stalam na poczcie i nikogo nie spotkalam...
Mysle, ze taki system zadan,moglby sprawic, ze gracze niezgildiowani mogliby sobie pograc, a nie tylko zarabiac, expic, i rpgowac...

Czy jest szansa, by zakodowac system zadan dla niezgildiowanych graczy, ktory dawalby im jakies wieksze korzysci?
Mowa o etacie, monetach, umiejetnosciach, reputacji...
Byloby to bardzo ciekawe...
Kiedys grajac pamietam, ze zbierala sie druzyna i szlo sie na przygode, ostatnio 2h stalam na poczcie i nikogo nie spotkalam...
Mysle, ze taki system zadan,moglby sprawic, ze gracze niezgildiowani mogliby sobie pograc, a nie tylko zarabiac, expic, i rpgowac...
A co Wam broni chodzić po etat?
A jak chcesz 'przygody', idź po tura do lasu.
A jak chcesz 'przygody', idź po tura do lasu.
I aim to misbehave.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.
Systematycznie dążę do wyrugowania hejtu z arsenału swoich środków wyrazu.